autobronzant st moriz
Ingrijire Reviews

Autobronzant St. Moriz – un produs pe care-l recomand

Autobronzantul St. Moriz este o spuma de culoare inchisa cu actiune rapida. Exista in mai multe variante: spuma, spuma cu actiune rapida, spray sau lotiune. Eu l-am cumparat de pe notino.ro si am ales spuma cu actiune rapida. Are un miros placut, tropical iar mirosul specific de autobronzant se simte foarte putin, la contactul cu pielea.

autobronzant st moriz

Cum se aplica?

Autobronzantul St. Moriz se aplica pe pielea exfoliata si hidratata cu o manusa pentru a nu va pata palmele. Pe site gasiti si o manusa cu care e indicat sa-l aplicati pentru uniformitate. Eu n-am cumparat-o. Pe unele portiuni l-am aplicat cu un burete de baie. Totusi mi-au ramas urme asa ca am continuat cu niste manusi chirurgicale. A doua metoda imi place mai mult.

In functie de intensitatea bronzului dorit se lasa sa actioneze 2-3 ore. In acest timp trebuie sa va feriti de apa pentru ca va veti bronza cu pete.

Dupa perioada de actionare, surplusul se indeparteaza la dus dupa care puteti continua cu rutina obisnuita a pielii.

Ce rezultate am obtinut?

La aplicare autobronzantul are o culoare caramizie si mi-a dat emotii. Mi-era teama ca ma voi transforma intr-un morcov si ca va trebui sa abuzez de exfoliant sa-l dau jos.

Am indepartat excesul la dus iar apoi a ramas un bronz auriu placut, numai bun pentru perioada aceasta. Dupa dus am aplicat deodorant, unt de corp si n-am avut nici o surpriza neplacuta. Nu s-a transferat pe haine sau lenjerie ceea ce mi se pare super.

Am observat ca bronzul devine putin mai intens a doua si a treia zi dupa care incepe sa dispara treptat.

N-am observat ca dupa dus sa raman cu pete sau zone de pigmentatii diferite.

spuma autobronzanta

Ingrediente

Lista cu ingrediente nu este cea mai prietenoasa insa nici nu aveam asteptari pentru un autobronzant bun. Contine parfum si uleiuri dar si cativa coloranti spre finalul listei. Conform acestui site colorantii respectivi sunt considerati siguri de catre Food and Drug Administration.

Pentru mine acesta este cel mai bun produs de autobronzare pe care l-am incercat. E adevarat ca n-am testat foarte multe, printe ele aflandu-se Alverde, Garnier si Dove acum muti ani.

Daca aveti un eveniment si n-aveti timp de autobronzante cu bronzare progresiva, va recomand cu drag acest produs de la St. Moriz.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *