camouflage essence concealer fond de ten
Machiaj

Camouflage de la Essence pentru imperfectiuni

Mereu am fost multumita de produsele de la Essence iar la aceasta gama am ajuns din pura intamplare. Corectorul stick de la ELF se terminase asa ca l-am luat pe cel de la Essence si nu regret deloc.

Concealer nuanta Nude

Essence Camouflage full coverage concealer. Nuanta mea este Nude si este o nuanta medie cu subton neutru. Acopera bine cearcanele (ale mele sunt albastre-mov si nu sunt foarte pronuntate), e uniform cu tenul meu si nu se strange in ridurile de sub ochi chiar daca nu este fixat cu pudra. Il folosesc si pe petele lasate de cosuri, se usuca destul de repede si nu trebuie sa astept mult pentru a aplica fondul de ten.

Fond de ten nuanta Nude Beige

Essence Camouflage 2 in 1 Makeup & Concealer. Eu il am in nuanta Nude Beige, are o acoperire medie spre mare si ajutat de concealer face treaba buna. Rezista binisor la transfer fara sa aiba efect de masca si are un aspect mat motiv pentru care cred ca se potriveste mai mult tenului gras/combinat. Uneori il fixez cu pudra pulbere de la Makeup Revolution dar arata bine si fara ea (in jurul pranzului zona T devine putin lucioasa dar tapotez usor zona cu servetele pentru excesul de sebum).

acoperire imprefectiuni concealer ieftin
Stanga: concealer. Dreapta: fondul de ten

Aceste doua produse ma ajuta in fiecare zi sa imi maschez imprefectiunile,fie ca e vorba de pete sau cosuri aparute peste noapte si mi se pare ca raportul calitate/pret este foarte bun. Pe ambele le-am achizitionat de aici.
Voi ati incercat aceste produse? Cum vi s-au parut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *