cerave sa smoothing
Ingrijire Reviews

CeraVe SA Smoothing – crema impotriva rugozitatilor si uscaciunii

De ceva timp a aparut gama CeraVe SA Smoothing impotriva pielii aspre si uscate. Eu am cumparat crema pentru corp pe care o folosesc de doua ori pe saptamana. Pentru maini o aplic si mai des iar apoi intretin hidratarea lor cu o crema obisnuita.

A facut minuni cu urmele lasate de dezinfectant si spalatul excesiv al mainilor. Coatele si genunchii sunt locuri in care crema CeraVe SA Smoothing este eficienta.

De ce? Contine uree si acid salicilic, doua ingrediente ideale impotriva pielii aspre si rugozitatilor.

Cum se aplica crema hidratanta CeraVe SA Smoothing?

crema cerave uree salicilic

Ca orice alta crema de corp. Pe langa asta eu am folosit-o cu succes pe talpi dar si pentru a hidrata picioarele inainte de pedichiura. Am indepartat mai usor cuticulele dupa ce am lasat crema sa actioneze 10-20 de minute.

Insa principalul motiv pentru care am luat-o este keratoza pilara de pe brate. Nu i-am acordat prea mare atentie dar as vrea sa remediez acest lucru. Asa ca vreau sa apelez la urmatoarele ingrediente: toner cu acid glicolic, crema cu uree de la CeraVe si spf30 la expunerea la soare.

Pot spune ca relieful si rugozitatile de pe brate s-au ameliorat insa raman petele. Voi cauta ceva in privinta lor si daca obtin rezultate voi scrie un articol.

Ingrediente

ingrediente crema cerave sa smoothing

Asa cum ne-a obisnuit CeraVe si aceasta crema este curat formulata. Nu contine alcool, parfum sau uleiuri esentiale. In schimb are ingrediente benefice pielii uscate. Printre care gasim ureea, acidula salicilic, LHA (un derivat de acid salicilic), acid hialuronic si beinteles ceramide.

Imi place noua crema hidratanta de la CeraVe. Are 340ml, este densa dar nu e lipicioasa. Dupa aplicare pielea ramane moale si fina cateva zile. Cred ca da rezultate frumoase impreuna cu gelul de curatare din aceeasi gama.

Din tot ce am incercat de la CeraVe nici un produs nu m-a dezamagit asa ca recomand si aceasta crema.

Urmatorul produs de la ei va fi cu siguranta gelul de curatare cu acid salicilic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *