balsam de buze
Ingrijire Reviews

Colectia de balsamuri de buze – parerea mea despre fiecare

Fie ca e vara sau iarna eu trebuie sa car dupa mine un balsam de buze. Nu-mi amintesc sa fi fost asa dintotdeauna si sunt tentata sa cred ca am devenit dependenta. Cu faptul ca am o piele ciudata de zici ca am imprumutat si de la altii, m-am obisnuit. Asa ca sa lasam vaicareala si sa trecem la subiect.

 

Colectia mea de balsamuri de buze

 

balsam de buze

 

Abia dupa ce am facut pozele mi-am dat seama ca sunt 5. Cel care statea ratacit pe undeva e cel cu capac mov de la Balea. E vanilat dar mai mult de o pelicula grasa pe buze nu poate. Deci nici o paguba ca nu l-am pozat.

Balsam de buze cherry Shine de la Nivea

Este printre cele mai vechi in aceasta “numeroasa” colectie. Singurul lucru care-mi place la el: o culoare sanatoasa buzelor indicata doar primavara. Daca aveti buze uscate ca ale mele nu veti obtine decat aspect de la el. Nu l-am mai folosit de ceva timp. Astept vremea calda sa-l mai bag in seama. Nota 5 din partea mea.

 

Vanilla Lip Balm de la Manna

Vine intr-un borcanel de metal de 15ml din care se aplica cu degetul. Are un miros subtil de vanilie iar consistenta e solida. Eu scrijelesc cu unghia. Merge ca o protectie pe buze normale, la frig. Daca buzele sunt crapate si uscate, nici o baza n-am in el. Nota 5 si lui.

 

balsam de buze

Balsam de buze Lulu Guiness de la Vaseline

La Adela Manolache am auzit de aceste balsamuri de buze de care ea era foarte multumita. Asa ca atunci cand le-am vazut pe 1001cosmetice am pus si eu unul in cos. Voiam ceva care sa dea si o culoare buzelor.

Balsamul e foarte hidratant si functioneaza ca un tint lasand un roz natural pe buze. Se aplica cu degetul si de aceea il folosesc doar acasa cu mainile curate. Nota 9 (pentru ca 10 va primi urmatorul).

balsam de buze

 

Balsam hidratant pentru buze crapate de la Uriage

Produsul asta chiar le are pe toate in 1. Daca il aplic seara pe “distrugeri” a doua zi dimineata pielea e reparata in proportie de 90%. Imi place ca dupa aplicare intra adanc in piele si nu e nevoie sa-l reaplici daca ai mancat. Inca il mai poti simti pe buze daca le lipesti una de cealalta. Lui ii dau nota 10 pentru ca e cel mai bun balsam incercat de mine pana acum.

balsam de buze

Fiindca imi place sa descopar produse bune mereu mi-ar fi de ajutor recomandarile voastre in materie de balsamuri de buze. Asa ca va astept cu comentarii :).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *