crema ceai verde cosmetic plant
Ingrijire Reviews

Crema pentru conturul ochilor cu ceai verde de la Cosmetic Plant

Aceasta crema cu ceai verde pentru conturul ochilor de la Cosmetic Plant este mai mult un serum pentru ca are o textura usoara si hidratanta. Hidrateaza bine conturul ochilor si contine ceai verde si coenzima Q10.

Crema pentru zona ochilor cu ceai verde si Q10 – review

Mai aveam putin NMF de la The Ordinary si voiam altceva pentru zona ochilor. Am gasit aceasta crema de la Cosmetic Plant pe care am luat-o dupa ce i-am studiat putin lista de ingrediente.

crema ceai verde cosmetic plant

Are 30ml si ambalajul este foarte dragut. Vine intr-un flacon de sticla cu o pompita eficienta care nu s-a blocat niciodata. Am folosit-o in fiecare seara si mi-a placut textura si faptul ca intra repede in piele. Hidrateaza bine dar mirosul nu este unul incantator. Fiindca nu are parfum, mirosea a plante si ulei ranced.

Pe aceeasi tema: Crema Atoderm Nutritive de la Bioderma poate fi folosita ca o crema pentru ochi

Am folosit aceasta crema pe zona de sub ochi pana cand am observat ca mi-au aparut comedoane. M-am uitat mai atent pe lista de ingrediente si banuiesc ca unele uleiuri (poate untul de shea) sunt raspunzatoare de acest lucru. De atunci am folosit-o pentru zona decolteului. Acolo am pielea mai uscata si deocamdata nu mi-a cauzat neplaceri.

Pe aceeasi tema: Despre acidul hialuronic si produse recomandate

Ingrediente

crema conturul ochilor cosmetic plant ingrediente

Lista ingedientelor este ok, fara parfum, alcool, parabeni si conservanti. Pe langa putinii emolienti contine o cantitate mare de uleiuri ceea ce nu o face foarte eficienta. Sunt aproape convinsa ca din aceasta cauza mi-au aparut comedoane. Crema nu este extraordinara dar era de asteptat pentru pretul platit. Voi continua sa o folosesc pe piept si cam atat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *