crema cosrx
Ingrijire Reviews

Crema de la Cosrx cu aloe vera pentru ten deshidratat dar uleios – fara ulei si iritanti

Aceasta crema de la Cosrx este de fapt un gel in adevaratul sens al cuvantului. Are rol hidratant si umectant deoarece contine suc de aloe vera si acid hialuronic. Nu are in componenta uleiuri esentiale, alcool si parfum. Vine intr-un borcanel de 100ml care nu e prea igienic dar cu atentie putem evita contaminarea. Eu l-am luat de pe ebay.

crema cosrx

Ce efecte are?

Mai mult decat un efect hidratant nu am simtit dar nici nu doream altceva. E un gel cu rol de hidratare iar efectul este cel asemanator serumului cu acid hialuronic. Spre deosebire de crema-gel cu extract de melc de la Mizon, aceasta nu lasa senzatia de piele care tine, ca si cand as avea albus uscat pe fata.

In mod obisnuit aplic aceasta crema de la Cosrx peste cateva straturi de toner cu aloe vera. Am inceput metoda 7th skin dar deocamdata aplic doar 4 straturi, seara. Dupa ce intra in piele revin cu gelul cu aloe vera de la Cosrx. La final sigilez cu NMF de la The Ordinary. Tenul ramane foarte hidratat, cu apa in tesuturi dar putin lipicios. Insa acest lucru nu ma deranjeaza.

Am aplicat acest gel si imediat dupa epilare. Inca folosesc niste benzi cu ceara rece de la Veet care sunt extrem de iritante pentru mine. De fiecare data zona se inroseste si amorteste dar acest gel mi-a diminuat mult aceasta senzatie. A calmat zona si a hidratat iar iritatia a fost mai blanda de data asta.

gel cu aloe vera cosrx textura

Ingrediente

In mare parte crema este compusa din apa frunzelor de aloe. Urmatoarele in lista sunt ingredientele umectante si calmante cum ar fi glicerina, butylene glycol si alantoina. Spre final, deci in cantitate mica, sunt acidul hialuronic si conservantii.

crema cosrx ingrediente

Pentru tenurile grase si deshidratate, mai ales in sezonul cald eu o consider ideala. Pentru tenurile normale sau uscate nu cred ca e suficienta. Ele au nevoie de emoliere si din pacate aceasta crema de la Cosrx nu o ofera.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *