sebionex hydra ACM
Ingrijire Reviews

Crema hidratanta Sebionex Hydra de la ACM – Review

Aveam nevoie de o crema hidratanta si emolienta, asa ca dupa ce am studiat cateva optiuni si liste de ingrediente m-am oprit la crema hidratanta Sebionex Hydra de la ACM. Nu am gasit review-uri despre ea si m-am bazat doar pe descrierea de pe farmacia tei. Pretul era bun asa ca n-aveam mult de pierdut.

Crema hidratanta Sebionex Hydra de la ACM 

 

Crema vine intr-un tub de 40ml. Are o textura densa asa ca nu am nevoie de o cantitate mare, deci cred ca acest tub imi va ajunge mult timp. Am aplicat-o si in cantitate mare atunci cand am simtit nevoia si a fost absorbita de ten imediat. Nu am ramas cu fata lipicioasa sau grasa. Tenul meu e combinat iar unele produse intra in piele foarte greu sau deloc. Cu crema asta nu a fost asa, ceea ce m-a uimit.

Pe aceeasi tema: 5 creme de fata cu ingrediente curate la preturi accesibile

crema hidratanta sebionex hydra de la ACM

Am folosit-o dimineata ca baza de machiaj si s-a comportat excelent, fondul de ten asezandu-se foarte bine peste ea. Am folosit-o si sub crema cu SPF de la Holika si nu s-au deranjat una pe cealalta.

Dupa prima saptamana de aplicare zilnica, am observat ca a hidratat zonele uscate ramase in urma unor cosuri. A redus si descuamarile de pe aripile nasului care aratau urat cand aplicam fondul de ten.

Crema are o formula simpla dar de efect, continand ingrediente cum ar fi: ceramide, uree, glicerina, scualan si unt de shea. Toate sunt benefice pielii deshidratate sau afectate de peelinguri cosmetice sau factori naturali. Ma bucur ca cei de la ACM nu au adaugat parfum, alcool sau alti iritanti. Eu prefer sa n-aiba miros iar cremele parfumate sa ramana pentru corp.

crema hidratanta sebionex hydra de la ACM ingrediente

 

Niacinamide este ingredientul meu preferat asa ca apreciez ca se afla printre primele in compozitie. Ca un bonus pentru biata piele, cei de la ACM Laboratoires au mai adaugat alcooli buni si colesterol.

Ma bucur ca am descoperit aceasta crema. Cu siguranta imi va fi alaturi in vremuri grele ale tenului. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *