vichy spf50
Ingrijire Reviews

Crema matifianta cu protectie solara – Vichy Ideal Soleil SPF50

Odata la ceva timp mai vine randul si tenului gras sa-i recomand o crema cu spf50. De data aceasta e una matifianta si placuta: Vichy Ideal Soleil SPF50.

Am mai nimerit cateva creme cu factor de protectie solara potrivite pentru acest tip de ten asa ca le gasiti aici pe blog. Nu cred ca mai e nevoie sa repet ca acest gen de produs este esential in rutina de ingrijire.

vichy ideal soleil spf50

Vichy Ideal Soleil SPF50

Este o crema matifianta cu protectie inalta insa fara sa dea senzatia de piele care tine. Vine intr-un tub de 50ml iar mie imi place s-o folosesc sub machiaj. Nu trebuie s-astept mult dupa ce o aplic si mi se pare ca fondul de ten adera bine la ea. Insa dupa vreo 4 ore zona T incepe sa luceasca chiar daca am aplicat pudra. Chiar si asa eu sunt multumita si o recomand.

Textura este lejera, se absoarbe repede si nu lasa urme albe ceea ce ma bucura nespus. Mereu am fugit de acel white cast lasat de cremele cu spf50.

 

Ingrediente

Lista de ingrediente este departe de a fi ideala insa am incetat demult sa mai caut spf-uri fara parfum sau alcool. Daca vreau sa aiba textura ok pentru tenul mixt trebuie sa fac acest compromis.

Asa ca Vichy Ideal Soleil SPF50 are parfum chiar pe la mijlocul listei. Ca textura sa fie mata are si alcool si niste extracte de plante. Intr-adevar nu e incantatoarea combinatia dar nu ma deranjeaza.

ingrediente vichy ideal soleil

Eu o recomand celor care nu suporta cremele grase si care nu au tenul sensibil la alcool si parfum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *