caffeine the inkey list recenzie
Ingrijire Reviews

Crema pentru ochi cu caffeine de la The Inkey List

The Inkey List este o alternativa la brandul The Ordinary, majoritatea (insa nu toate) avand ingrediente curate si eficiente. Asa ca atunci cand nu gasiti stocuri la produsele The Ordinary le puteti inlocui cu The Inkey List, Geek&Gorgeous, Revolution Skincare si altele. Doar sa analizati atent lista de ingrediente.

Crema pentru ochi cu caffeine a fost intr-un set cu booster-ul cu colagen despre care am scris aici. Am dat 65 lei pe set, in sephora.

Ce este caffeine?

Pe langa efectul pe care il are in cafea si ceai, in industria cosmetica se foloseste la imbunatatirea aspectului pielii si a pungilor de sub ochi. Poate avea efect antioxidant care se vede cel mai bine pe pielea expusa la soare.

Insa in privinta pungilor de sub ochi nu am gasit informatii sau studii cum ca ar avea vreun efect.

Ce efecte am obtinut?

crema de ochi

Daca n-ar fi fost in acel set eu n-as fi luat acest produs cu caffeine, dat fiind faptul ca eu nu am pungi sub ochi. Mai degraba am niste cearcane mov-albastre dar pentru ele n-am gasit vreun leac. Asa ca am stiut ca n-o sa aiba vreun efect.

Insa pentru efectul ei antioxidant am folosit-o pe post de crema de fata. Textura e lejera, deloc grasa pentru tenul meu mixt asa ca imi placea s-o aplic pe timpul zilei.

Efecte vizibile n-am observat. Parca niste pete maronii s-au mai estompat insa am folosit si vitamina C in paralel asa ca ei i-as atribui meritele.

In concluzie, pentru mine a fost o crema hidratanta buna. Nu mi-a facut nici rau, nici bine dar n-as mai da banii pe caffeine vreodata. Am apreciat totusi textura si faptul ca are o lista de ingrediente curata. O atasez mai jos ca s-o puteti studia.

ingrediente caffeine the inkey list

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *