ziaja lapte de capra
Ingrijire Reviews

Descoperiri indragite – Gama cu lapte de capra de la Ziaja

Am descoperit in toamna anului trecut gama cu lapte de capra de la Ziaja. Prima data am incercat masca de par. Venea frigul si voiam sa ajut parului sa treaca de iarna in conditii optime. Produsele miros superb iar masca este foarte eficienta datorita laptelui de capra si a keratinei.

Masca de par cu lapte de capra si keratina

masca tratament keratina si lapte de capra

V-am povestit aici ca costat foarte putin si a fost dragoste la prima vedere. Parfumul m-a cucerit dar si efectul pe care-l lasa asupra parului. O folosesc de 3-4 luni si abia e la jumatate. Insa am alternat-o cu balsamuri de par si am parul de lungime medie.

Gel de dus cu lapte de capra

ziaja lapte de capra

Si gelul de dus are parfumul specific acestei game. Mirosul ramane pe piele destul de mult chiar daca nu face multa spuma. Totusi l-am inclus in ultimul articol cu geluri de dus ieftine si bune.

Crema de maini cu lapte de capra pentru piele uscata si ridata

crema maini lapte de capra

Crema are o textura lejera, nu e lipicioasa si nici grasa. Eu am pus-o la testare in aceasta iarna si nu facea fata mainilor mele aspre. Am pus-o la pastrare pentru zile mai calde pentru ca eu am mereu mainile uscate. Atunci cred ca se va descurca de minune. Are 80ml si am gasit-o la pret bun si pe ea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *