neutro roberts
Ingrijire Reviews

Descoperiri indragite: Produse de baie de la Neutro Roberts

Fiindca in anul trecut am descoperit cateva game cosmetice accesibile si am fost incantata de ele am hotarat sa fac cate o astfel de postare. Asa pot vorba despre mai multe produse intr-un articol iar poate asta va ajuta.

In primul articol de acest gen am scris despre doua marci italienesti pentru ingrijirea corpului: Neutro Roberts si Neutro Med.

 

neutro roberts

 

Gel de dus cu lapte hidratant si unt de karite de la Neutro Roberts

 

L-am luat din magazinul italienesc deschis in orasul meu despre care v-am vorbit aici.

Mi-a placut atat de mult acest gel de dus incat am mers si am mai luat si o spuma de baie. Din neatentie n-am vazut ca spuma e marca Neutro Med. Mi-a placut si de ea asa ca n-a mai contat.

Gelul de dus are 500ml e dens si super frumos parfumat. Cand il folosesc miroase in toata baia chiar si la o ora dupa ce am terminat. Are un parfum de crema hidratanta, de lapte de migdale. Imi da senzatia de cremos si curat si stiti ca asta imi place mult. Face destula spuma iar pielea ramane parfumata mult timp.

Dupa ambalaj si consistenta initial am crezut ca e omologul gelurilor de dus de la Nivea dar pe cele de la Neutro Roberts le consider acum superioare.

 

neutro roberts

 

Spuma de baie hidratanta cu pro-vitamina B5 de la Neutro Med

 

Desi credeam ca sunt aceeasi firma, de pe spatele recipientelor observ ca nu e asa dar nici ca m-ar interesa prea tare.

Spuma vine intr-un recipient si mai mare de 750ml care imi va ajunge o vesnicie. Nu e la fel de densa, are o culoare alba sidefata si e nevoie de foarte putina pentru o cantitate rezonabila de spuma in cada. De exemplu, pentru acelasi efect in cada, puneam dintr-o spuma luata din Auchan o cantitate de 3-4 ori mai mare.

Miroase fresh spre masculin dar nu foarte tare. Are un parfum echilibrat.

Sunt tare incantata de produsele de baie ale acestui brand si cred ca am facut o obsesie pentru ele momentan. Cu cat miros mai multe, cu atat vreau mai multe. Acum imi sta mintea la un sapun pentru igiena intima care mirosea divin.

 

Voi ati auzit de produsele de baie de la Neutro Roberts? Le-ati incercat?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *