soap and glory
Ingrijire Reviews

Descoperiri indragite: Soap&Glory

Produsele Soap&Glory pentru corp le-am “cunoscut” prin intermediul Andreei. Eu le asociam cu vara pentru ca miros frumos a inghetata si a prajituri cu fructe dar si pentru ca nu-s grase si lipicioase. De curand am primit tot de la ea si un balsam pentru pielea uscata care a mers de minune iarna aceasta.

balsam piele uscata soap&glory

Produse pentru corp de la Soap&Glory

Primul produs incercat a fost o crema de maini. Avea 50ml si tin minte ca am folosit-o pe perioada verii si atunci era destul de hidratanta. Cand s-a racit afara n-a mai facut fata.

Untul de corp l-am evitat o perioada de teama ca va fi prea onctuos. L-am ocolit degeaba pentru ca se absoarbe foarte repede in piele. Este potrivit si el anotimpurilor in care fix ceva unsuros nu v-ar trebui pe piele. Am inceput sa-l folosesc iarna aceasta dar as fi vrut ceva mai multa hidratare. Are 50ml si aproape l-am terminat. L-am inlocuit cu untul de corp de la Bielenda.

unt de corp soap and glory

Balsamul pentru pielea uscata e si mai parfumat decat cele mentionate mai sus. Iarna asta am avut cel mai mult de furca cu pielea uscata iar acest balsam de la Soap&Glory m-a ajutat. Are o consistenta moale si intra mai greu in piele dar hidrateaza bine. L-am folosit pe coate si genunchi.

balsam piele uscata soap and glory

Bila efervescenta pentru baie are 100g ceea ce mi se pare foarte mult. Culorile sunt delicioase si te duc cu gandul la cupele de inghetata. A mea are parfum de trandafir si bergamota. Se topeste destul de repede in apa si o coloreaza intr-un roz delicios. Sa va mai zic ca lasa si sclipici in apa?

bila efervescenta soap&glory

Asa ca daca aveti drum prin Anglia si iubiti mirosul de inghetata, frisca si fructe sa incercati produsele de la Soap&Glory. Sigur ceva din gama lor o sa va placa. Daca le-ati incercat deja lasati-mi parerea voastra in comentarii :).

2 thoughts on “Descoperiri indragite: Soap&Glory”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *