niacinamide
Lifestyle

Despre niacinamide si produse recomandate

Niacinamida este un derivat al vitaminei B3 pe care il gasim in seruri si creme. Se potriveste oricarui tip de ten si poate fi folosit in orice moment al zilei, spre deosebire de BHA sau retinol. Ele sunt mai sigure folosite pe timpul noptii cand nu exista expunere UV.

Despre niacinamide

Niacinamida este o vitamina solubila in apa care lupta impotriva porilor dilatati, a pigmentatiei, a liniilor fine si pielii uscate. Mai are si rol de retinere a apei fiind destinata tenurilor deshidratate. Se poate combina in rutine ce contin retinol sau acizi insa nu si cu vitamina C. In combinatie cu vitamina C oxideaza si favorizeaza aparitia punctelor negre.

De asemeni reduce inflamatiile cum ar fi eczemele si acneea. Lupta impotriva factorilor externi ce afecteaza tenul cum ar fi: praf, poluare sau raze solare. Totusi ca efectele sa fie vizibile, este nevoie de protectie solara inalta in orice anotimp.

Ca  sa beneficiem de toate aceste beneficii ale niacinamidelor este nevoie de o rutina respectata care presupune o curatare corecta a tenului, hidratare si protectie de razele UV.

niacinamide the ordinary

Produse recomandate ce contin niacinamide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *