fiole gerovital
Ingrijire Reviews

Fiole cu 5% acid hialuronic de la Gerovital

Va spuneam aici ca am intrat in posesia unor fiole cu acid hialuronic de la Gerovital. Le-am terminat acum ceva vreme dar abia acum le-a venit randul la review.

In opinia mea acidul hialuronic este ingredientul cel mai versatil din rutina de ingrijire. Se poate folosi la orice varsta, oricat de des doriti si se potriveste tuturor tenurilor. Important e sa gasiti formula potrivita.

Serul promite hidratarea intensa si diminuarea pierderilor transepidermale prin actiunea acidului hialuronic pur si Superoxid Dismutaza (puternic antioxidant ce protejeaza fibrele de colagen si elastina). Pe langa asta si reducerea ridurilor si liniilor fine. Eu una n-as avea aceasta asteptare. Deoarece acidul hialuronic reducere ridurile doar cand e injectat de catre medicul estetician.

Cutia era bine inchegata, cu fiolele aranjate frumos si continea 10 bucati cu un ser transparent. Mi-a placut ca am gasit in interior o protectie din plastic cu care sa le rup si pe care am pastrat-o si pentru alte produse.

fiola acid hialuronic gerovital

Desi pe ambalaj nu mentioneaza eu am aplicat cate o fiola pe tenul umed o data la 2-3 seri. Continutul era apos daca il compar cu hialuronicul de la Hada Labo. Insa intra repede in piele fara sa se simta greoi si puteam aplica crema hidratanta fara sa astept prea mult. E adevarat ca si tenul era exfoliat de masca cu AHA si BHA de la The Ordinary si asta ajuta la absorbtia mai rapida a produselor. Oricum, dupa aplicarea acidului hialorunic de la Gerovital tenul se simtea suplu si fin. Pe perioada utilizarii nu am avut probleme cu tenul, lucru care m-a bucurat.

Ingrediente

hialuronic gerovital h3 evolution

 

Primele ingrediente din fiolele Gerovital H3 Evolution sunt umectantii des intalniti in cosmeticele cu rol de hidratare: pentylene glycol, glicerina si acidul hialuronic. Acidul hialuronic vine sub forma de sodium hyaluronate care are o molecula mai mica. Deci intra mai bine in piele. Superoxid dismutase se afla dupa phenoxyethanol ceea ce inseamna ca e in procentaj mic dar asta nu inseamna o tragedie. Ma bucur ca n-au pus parfum, alcool si alte bazaconii inutile.

In urma experientei cu fiolele cu acid hialuronic de la Gerovital dar cititnd si lista de ingrediente nu pot decat sa-i felicit pe producatori. Au reusit un produs bun si de efect, cu ingrediente curate. Daca pe viitor se vor gandi sa-l produca in cantitate mai mare (10 fiole mi se par putine pentru o luna), ma voi inclina in fata lor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *