fond ten catrice liquid camouflage
Machiaj Reviews

Fond de ten matifiant HD Liquid Coverage de la Catrice – review

Fondul de ten HD Liquid Coverage de la Catrice este destinat tenurilor grase sau mixte. Datorita ingredientelor sale ofera acel efect de “a doua piele” si dureaza chiar si 7-8 ore daca este ajutat de o crema sau un primer matifiante.

Fond de ten matifiant de la Catrice

Daca il port peste o crema hidratanta, efectul mat este de 3-4 ore. In schimb l-am purtat si peste o crema-gel de la Mizon si a aratat impecabil o zi intreaga. 

De cand il folosesc am observat ca in functie de conditia tenului si de metoda de aplicare, se poate comporta diferit. Cand l-am aplicat cu buretelul uscat peste SPF arata groaznic. Porii se vedeau de la o posta, parea ca am 10 straturi pe fata si in ridurile din jurul gurii arata oribil.

fond de ten catrice hd liquid coverage

Seara am aplicat o masca iar a doua zi dimineata l-am aplicat cu buretel umezit, n-am mai pus SPF iar cu pudra am fost mai discreta. N-am mai aplicat pudra cu kabuki ci cu o pensula pentru pudra de la Ebelin de care sunt foarte multumita (se gaseste in dm). Pentru momentele in care stati machiata doar 1-2 ore cred ca puteti renunta la pudra. El oricum are un finish pudrat fin.

Pe aceeasi tema: Review fond de ten Fresh and Fit de la Essence pentru ten uscat sau normal

O alta caracteristica a lui este faptul ca oxideaza. Eu oricum mi-am gresit nuanta care nu ar fi asa rea la aplicare. Insa dupa ce se usuca, devine destul de inchis. Pentru asta am luat picaturile de la Catrice pentru a deschide nuantele de fond de ten inchise.

catrice hd ;liquid camouflage
De la stanga la dreapta: 1- swatch nuanta 03 Sand Beige, 2-2 picaturi de deschidere aplicate, 3 – swatch picaturi pentru deschiderea fondului de ten de la Catrice

Fiindca e lichid si are pipeta mi se pare ca-l face mai greu de aplicat. Dimineata cand te grabesti trebuie sa ai grija sa nu curga iar eu, sa-l mai amestec si cu acele picaturi. E greseala mea, fondul de ten n-are nici o vina.

Se usuca repede asa ca trebuie lucrata imediat zona unde ati aplicat. Mie imi place acest lucru pentru ca asa obisnuiesc sa fac cu orice fond de ten.

Acoperirea este medie. Chiar cand scriu articolul am niste balauri pe fata pe care i-am acoperit cu Age Rewind de la Maybelline (care e un corector light) si arata decent.

Pe aceeasi tema: Fond de ten compact de la Milani

fond de ten catrice

In concluzie, imi place mult acest fond de ten. Insa trebuie retinute cateva aspecte:

  • Oxideaza
  • Se aplica cel mai frumos cu un buretel umed
  • Se usuca repede deci trebuie aplicat pe portiuni
  • Cel mai bine se aseaza pe un ten exfoliat si hidratat

2 thoughts on “Fond de ten matifiant HD Liquid Coverage de la Catrice – review”

  1. mie nu mi-a placut absolut.deloc, efect de masca , l-am aruncat aproape intreg…asta e , nu mi s-a potrivit, in.schimb.corectorul de la. Catrice camouflage e super bun

    1. Imi pare rau sa aud asta:(. Mi-a placut si corectorul lichid Camouflage iar acum il am si pe cel crema, in borcanel. Imi place si el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *