fond de ten dermacol caviar longstay
Machiaj Reviews

Fond de ten Dermacol Caviar Longstay – review si swatch

Am luat de pe emag fondul de ten Dermacol Caviar Longstay. Desi nuanta nu mi se potriveste, este un fond de ten matifiant cu acoperire buna. Fiindca are si un corector crema in capac, il vad potrivit tenurilor cu imperfectiuni.

Fond de ten Dermacol Caviar Longstay

corector dermacol caviar longstay

Fiindca foloseam HD liquid Coverage de la Catrice, pe care il decoloram cu picaturi tot dadeam roata acestui fond de ten. Swatchurile din review-uri nu ma ajutau si oscilam intre nuantele Pale si Fair. Pana m-am hotarat in stoc a ramas doar Pale si am si dat comanda. Cand am ridicat comanda, am fost dezamagita. Numai cand l-am vazut prin sticla mi-am dat seama ca are subton roz si n-o sa mi se potriveasca. Mai ales la lumina naturala. Asa ca prima data cand l-am incercat a fost seara, la un botez.

fond de ten dermacol

A urmat apoi o perioada de teste pe mana, pe mandibula acasa, la soare, in lumina rece de la baie. Tot roz era. Asa ca aveam doua variante sa echilibrez subtonul: sa aplic in el o picatura din cel de la Catrice sau sa aplic Banana Powder peste el. Am ales varianta a doua.

Dupa ce se aseaza pudra, subtonul se neutralizeaza si arata in concordanta cu pielea.

dermacol caviar longstay swatch

Consistenta e cremoasa, are o spatula cu care aplic pe mana si apoi pe fata. Mereu l-am aplicat cu buretelul si imi place cum arata.

Tenul meu din mixt a devenit gras in ultimile luni si fiindca folosesc crema cu spf nu pot spune cat de matifiant este. In cateva ore simt sebumul cum iese la suprafata dar poate fi vina cremei cu spf. Un minus ar fi parfumul insa alte neplaceri nu mi-a cauzat. Nici cu rezistenta nu sta prea bine – il gasesc pe telefon de fiecare data. 

Imi place acest fond de ten insa nu cred ca l-as recumpara, as incerca si ceva de la Note Cosmetics sau Vichy. Are acoperire buna, se aseaza frumos pe ten insa as fi vrut sa fie mai rezistent la transfer.

Voi ati incercat vreun produs de la Dermacol?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *