fond de ten w7
Machiaj Reviews

Fond de ten w7 HD Foundation – Review si swatch

Urmaream un fond de ten de la W7 Cosmetics de ceva vreme. Initial m-a tentat Legend Foundation Lasting Wear dar am gasit o super oferta la HD Foundation pe emag asa ca am zis sa-l incerc. L-am cumparat cu 11-12 lei cand am prins o zi cu oferte.

Fondul de ten vine intr-un recipient cu pompita, intr-o sticla mata iar eu am ales nuanta Buff. E nuanta care mi se potriveste perfect de la Colorstay si pe asta m-am bazat. Dar dupa cum vedeti in swatch nu sunt chiar asemanatoare.

fond de ten w7 swatch
Toate sunt in nuanta Buff

Am testat fondul de ten de la W7 Cosmetics la birou, peste 2 texturi diferite.de SPF50. Peste Altruist SPF50 care e hidratant si cu filtre minerale, fata a inceput sa-mi luceasca tare dupa cateva ore. Pe parcursul zilei tapotez cu un servetel asa ca n-a mai ramas mare lucru din fondul de ten.

In schimb mi-a placut cum s-a comportat peste Nivea Water Gel SPF50. Insa peste acesta orice fond de ten arata bine. Asa ca si HD Foundation de la W7 Cosmetics a stat la locul lui dand tenului un efect de blur care mie imi place.

Acest fond de ten de la W7 Cosmetics nu are o rezistenta buna iar acoperirea e mica. La un singur strat aplicat pistruii inca se vad pe sub el. Dar se poate reveni cu inca un strat fara sa apara efectul de masca.

Este un fond de ten fluid dar nu apos, ideal pentru uniformizare si machiaj de zi. N-am observat sa fie comedogenic si nici sa oxideze ceea ce ma bucura. Cred ca s-ar potrivi oricarui tip de ten insa tenurile grase au nevoie de o baza matifianta ca sa ramana ceva din el pana la finalul zilei. In concluzie merita cei 12 lei dar mai mult nu as da si nici nu l-as recumpara.

Ma racaie totusi sa testez si Legend Foundation mai ales ca e considerat dupa dupa Double Wear.

Voi ati incercat ceva de la W7 Cosmetics?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *