gel de dus bun
Ingrijire Reviews

Geluri de dus ieftine si bune #3

N-am mai facut demult un articol cu geluri de dus. Asta pentru ca am tot rotit produse despre care am mai vorbit si cu care m-am mai intalnit. Dar in vara asta am incercat cateva noutati despre care merita sa fac un articol.

Unele arome merg vara fiind fructate sau fresh dar sunt cateva numai bune pentru acest anotimp.

Barnangen Oil Intense

Stiam despre aceste produse de ceva vreme dar mereu intervenea ceva si nu cumparam. Curiozitatea m-a impins sa iau unul de pe notino intr-o comanda si nu regret deloc. Eu am ales varianta pentru piele uscata si foarte uscata. Acum, nu ma asteptam sa-mi hidrateze pielea dar nici n-o usuca mai tare. In schimb miroase divin si are o consistenta densa. Parfumul mi se pare de macese cu trandafiri si ceva cremos. Cel mai bine e sa-l incercati si va veti convinge.

bernangen oil intense

Palmolive Sensitive

Este unul dintre acele geluri de dus care merg indiferent de vreme. Contine proteine din lapte si miroase divin. E mirosul curat, usor dulceag si cremos. Se gaseste in cantitate mare in toate magazinele. Din aceasta serie este cel mai bun gel de dus.

Palmolive Cozy Mood

Da, iar Palmolive. Oamenii astia ies din monotonie scotand editii limitate cu niste parfumuri superbe. De exemplu Cozy Mood miroase a trandafir si lacramioare. Cum sa nu iubesti aroma asta?

Bionsen Antioxidant

gel dus bionsen

Este un gel de dus cu parfum persistent, fresh dar fara sa fie dur. Miroase bine, se gaseste in cantitate mare si nu usuca pielea.

Farmona cu ananas si cocos

Este primul produs incercat de la acest brand si m-a uimit cu intensitatea parfumului. Acesta miroase a compot de ananas si mi se pare ideal pentru zilele de vara. Mai am putin din el si imi place sa-l folosesc in zilele racoroase.

cel mai bun gel de dus

 

Mi-am propus sa adaug cate un gel de dus nou la fiecare comanda plasata. Asa ca tineti aproape daca va place sa incercati produse de baie noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *