prima comanda beautynetkorea.com
Lifestyle

Haul – prima comanda pe beautynetkorea.com

Acum cateva luni am gasit pe cosmeticolic un articol despre magazine de cosmetice coreene. Weronika explica foarte frumos conditiile fiecarui magazin si m-a facut sa arunc un ochi pe ele. Cand am vazut preturile atat de mici (comparativ cu iherb de exemplu) n-am mai rezistat si am facut o comanda.

Comanda beautynetkorea.com

 

Dupa cateva saptamani de adaugat si sters din wishlist pe cateva din siteuri, m-am decis la beautynetkorea.com. Am fost atrasa de preturile mici dar mai ales de faptul ca au o multime de mostre.

Am plasat comanda pe 8 aprilie iar pe data de 10 aprilie ei au si expediat-o. Valoarea produselor a fost de 23$ la care s-a adaugat si costul transportului de 10$.  Eu am ales cea mai ieftina metoda de transport, Korea Post, pentru colete sub 2kg si fara tracking.

Pe data de 3 mai am primit avizul de la posta de cartier iar pe data de 4 l-am ridicat. Coletul arata deplorabil dar nu cred ca din vina celor de la magazin. Avea o deschizatura prin care puteai baga degetele si sustrage ceva insa erau infasurate in folie cu bule. Erau toate, n-am avut probleme, n-am comentat la posta.

 

Ce am cumparat?

 

haul ce am cumparat comanda beautynetkorea.com

 

 

prima comanda beautynetkorea.com

Am mai primit cadou de la ei doua mostre Snail All In One Repair Cream de la EyenLip.

Deja am inceput cateva dintre produsele comandate, de unele sunt multumita, de altele mai putin. Vor urma pe blog postari despre fiecare ca sa stiti daca merita sau nu.

Cat despre magazin, cred ca de aici imi voi face stocurile cu produse coreene mai ales ca in fiecare saptamana au cate un wholesale sau brand sale. Va recomand sa platiti cu paypal sau cu un card alimentat doar pentru comenzi deoarece conexiunea acestui site nu este securizata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *