tenerife_teide
Calatorii

Luna de miere in Tenerife (partea II)

Daca in prima parte am scris despre cum ne-am organizat excursia si cum a fost prima vizita la Milano, continuam articolul cu zilele petrecute in Tenerife.

In dimineata urmatoare, dupa micul dejun, am achizitionat o excursie de o zi la Loro Parque (90e pentru 2 persoane) si am mers pe plaja. Apa era foarte rece asa ca doar ne-am bronzat, am luat masa la hotel, ne-am schimbat si am plecat in explorarea insulei si a magazinelor. Citisem ca pe insula se gasesc produse la preturi extraordinar de mici deoarece nu au TVA, mie nu mi s-au parut chilipiruri ci asemanatoare cu perioada reducerilor din Romania. De acolo ne-am achizitionat un DSLR Canon EOS 1100D cu 280e.

vacanta tenerife adeje

A treia zi am mers la Loro Parque. Un autocar al agentiei prelua turistii de la fiecare hotel in jur de 8 dimineata si ii aducea inapoi in jur de orele 17-18. Parcul e imens si frumos. La sosire am primit o harta cu cele 33 de obiective ale parcului si liber la explorare. Din experienta va recomand sa le parcurgenti in ordine descrescatoare astfel veti putea sa va bucurati de animalute fara sa va inghesuiti sau sa va ridicati pe varfuri.

vacanta Tenerife Loro Parque

Unele au program de spectacol ( orcile, leii de mare, delfinii) asa ca va trebuie putina organizare. Cand ne-am intors la hotel am cumparat o excursie pe un vapor pentru a vedea delfinii si balenele. Pentru 2 bilete am platit 60e in care a fost inclusa si o masa.
A patra zi ne-am plimbat in larg iar senzatia pe care ti-o dau delfinii care inoata la un metru de tine e greu de descris. Nu ai cum sa nu le observi personalitatea, nu ai cum sa nu-i iubesti.
In ultima zi am ales sa ne relaxam la piscina hotelului si sa ne bucuram de frumusetea insulei. Seara am incheiat-o la terasa ascultand muzica buna iar in dimineata urmatoare am plecat catre casa.

vacanta tenerife loro parque delfini

Tenerife e o destinatie pe care cu siguranta o vom mai alege. E plina de obiective, e relaxanta dar si vie, are un echilibru care o face ideala si pentru familii dar si pentru distractii iar noi am regretat ca nu am stat mai mult.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *