mascara gerovital
Machiaj Reviews

Mascara Supreme Lash de la Gerovital Beauty – review

Am primit aceasta mascara intr-o cutie cadou cu produse Gerovital. In cutie se mai aflau o trusa de sprancene si 10 fiole cu acid hialuronic. Le-am incercat pe toate si le voi face cate un review. Insa pana atunci vreau sa va povestesc ceva despre aceasta mascara

De cand Gerovital si-a lansat gama de machiaj n-am testat nimic de la ei. Am fost tentata de trusa de machiaj si un ruj dar mai mult nu.

gerovital supreme lash

Periuta mascarei este voluminoasa la baza si subtire la varf. Asta ajuta la definirea genelor dinspre exterior dar pentru mine e greu de manevrat. Fiind obisnuita sa fac miscari de rasucire si in zig-zag a periutei, cu acest rimel mi se lipeau genele iar eu detest acest lucru. Am facut asta mult timp pana sa-mi dau seama ca nu trebuie sa misc in zig-zag ci doar sa rasucesc la aplicare. Periuta e voluminoasa pentru genele mele mici si ma manjesc insa reuseste sa le alungeasca bine. La capitolul volum nu mi se pare ca are vreun aport insa le curbeaza bine. 

rimel gerovital

Textura e una potrivita, nici prea apoasa nici prea densa. S-a ingrosat cu timpul, cand a ajuns spre final dar asta se intampla cu orice mascara. Eu i-am mai prelungit viata cu tonerul de la Secret Key insa nu e indicat sa facem asa.

Un alt lucru care imi place e ca nu se scutura si nu se intinde pe durata zilei desi eu am pleoapele uleioase.

Este un produs ok dar nu consider ca merita 50 lei. La pretul asta as incerca ceva de la L’Oreal.

Voi ati incercat machiajul de la Gerovital? Cum vi s-a parut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *