nmf the ordinary
Ingrijire Reviews

NMF de la The Ordinary – crema cu acid hialuronic pentru pielea deshidratata

Crema NMF (natural moisturizing factors) The Ordinary este o crema hidratanta destinata tuturor tipurilor de ten. Eu o vad potrivita in special celor uscate sau tenurilor uleioase dar deshidratate. Cred ca ar fi benefica si celor care urmeaza tratamente cosmetice sau se confrunta cu descuamarea cauzata de exfoliantii chimici.

nmf the ordinary

Cum se aplica?

Aceasta crema cu factori naturali de hidratare si acid hialuronic se aplica ca orice alta crema hidratanta. Eu o folosesc dupa tonerul hidratant Secret Key sau dupa acidul hialuronic de la Hada Labo. Pe zona de sub ochi insist cu al doilea strat. Mi se pare excelenta pentru a mentine hidratata zona de sub ochi.

Ce efecte are?

Eu am mai avut ocazia sa testez aceasta crema acum ceva timp intr-un swap challenge de pe un grup de beauty. La vremea aceea aveam alta rutina iar tenul meu nu accepta aceasta crema. O aplicam doar seara si devenea uleioasa asa ca o aplicam exclusiv sub ochi. 

In vara asta lucrurile s-au schimbat. Faptul ca folosesc un toner cu parfum si un SPF cu alcool mi-au deshidratat tenul iar crema cu factori naturali de hidratare se pliaza perfect pe nevoile actuale.

In aceasta perioada observand ca fondul de ten nu se mai aseaza la fel de bine, porii sunt mai dilatati si unele scuame am intensificat hidratarea. Seara, am inceput sa alternez metoda 7th skin cu acidul hialuronic. Urmatorul pas e crema cu aloe vera de la Cosrx iar la final sigilez cu NMF de la The Ordinary. Acum crema cu factori naturali de hidratare se absoarbe repede in piele, nu ramane uleioasa iar tenul e hidratat chiar daca e usor lipicios. Simt ca in starea asta, orice fond de ten s-ar aseza bine. 

factori naturali de hidratare the ordinary

Chiar daca are o textura densa aceasta crema se topeste si imi lasa impresia ca patrunde si in straturile mai adanci ale pielii. Chiar daca aveti tenul uleios si nu vi se potriveste, in jurul ochilor o puteti folosi cu incredere. 

Contine multe ingrediente benefice cum ar fi: aminoacizi, acizi grasi, trigliceride, uree, ceramide, fosfolipide, glicerina, zaharide, sodiu PCA, acid hialuronic si multi alti compusi naturali care sunt prezenti in mod natural in piele. De asemeni nu are alcool sau alti iritanti. 

O puteti gasi si la 100ml si la 30ml daca vreti s-o testati insa mai avantajoasa e varianta mare. 

Voi ati incercat crema cu NMF si acid hialuronic de la The Ordinary?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *