parfum sabon
Parfumuri Reviews

Un parfum potrivit zilelor reci – Zohar de la Sabon

Eu sunt o fana a produselor de la Sabon iar Zohar este al doilea parfum de la ei. Mai am o apa de corp cu paciuli, lavanda si vanilie dar care nu se ridica la rang de apa de toaleta. Totusi eu o iubesc si am purtat-o iarna aceasta la birou. Acum a fost inlocuita de Zohar.

Parfum Zohar de la Sabon – Review

 

 

parfum sabon

 

Parfumul de la Sabon se mentine simplu in note. Conform fragrantica ar contine mosc, osmanthus, lemn de santal, vanilie si trandafir.

Pentru mine mirosul de mosc este cel de la Tesori d’Oriente. Dupa el am ales si gelul de dus de la Vidal si un balsam de rufe de la Malizia. In Zohar nu gasesc nici pe departe acel miros desi mi-ar fi placut mult. Poate o fi la inceput dar dispare prea repede pana sa-mi dau eu seama.

Dupa parerea mea nota predominanta este vanilia. Nu simt nici un trandafir ci doar un miros de lemn cu mucegai. Acesta si vanilia sunt ultimele cuvinte spuse de acest parfum de la Sabon.

Desi este dulce este un parfum foarte discret. Ramane pe piele si haina iar de el stie doar posesoarea.

Eu nu sunt adepta aromelor vanilate insa il consider potrivit de purtat la birou in zilele reci de iarna. Eu l-am primit cadou de Craciun si de atunci il port mereu cat va fi vremea potrivita pentru el.

Voi ati incercat acest parfum sau vreun parfum de la Sabon?

 

parfum sabon

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *