pensule de machiaj ieftine si bune
Machiaj Reviews

Pensule ieftine si bune de pe Aliexpress

Aveam nevoie de niste pensule de machiaj moi si cu peri albi si cum am avut o experienta neplacuta cu unele luate de la o insulita din mall am zis sa-mi incerc norocul cu cele de pe Aliexpress. Eu nu sunt make-up artist si nici nu am vreun talent deosebit in ale machiajului asa ca nu voiam ceva scump.

Am comandat pensule de machiaj de pe Aliexpress

Dupa cum probabil stiti, comenzile de pe Aliexpress vin in cel mai fericit caz 4-5 saptamani si le-am comandat separat asa ca am avut ceva de asteptat. Insa cum au ajuns le-am si pus la treaba si m-au impresionat placut.

Review pensule pentru ochi


Setul pentru ochi contine 5 pensule: pentru blending, pentru tus, o perie pentru sprancene, una pentru difuzare si una pentru coltul ochiului. Sunt din peri sintetici, moi si de cateva luni le folosesc intr-una. Le spal des si abia acum am observat iesind un fir de la una. Au costat 4$.

Review pensule pentru fata

Pensula pentru pudra este tot din peri sintetici, moale si destul de stufoasa, Am folosit-o si cu perle autobronzante si s-a comportat frumos. Imi mai place ca se spala usor si nu raman reziduuri printre peri. A costat 3$.

pensule de machiaj ieftine si bune

Pensula pentru fond de ten are perii scurti si tari insa o folosesc prin tapotare si nu ma deranjeaza. Ma ajuta cand vreau o acoperire mai mare cu fondul de ten si nu il asaza ca o masca. Absoarbe cam mult produs totusi. Si ea a fost 2.5 – 3$.

pensule de machiaj ieftine si bune

Poate vi se par chinezarii si de proasta calitate dar majoritatea magazinelor comercializeaza produse chinezesti. Din mall am luat o pensula pentru blending si era atat de aspra si groasa incat ma ustura ochiul. O folosesc la aplicat mastile pe fata.
Mie imi plac prostiile de pe Aliexpress si sa descopar chilipiruri. Voi ce ati luat de acolo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *