review produse par avon
Ingrijire Reviews

Produse pentru hidratarea si repararea parului de la Avon

Gama Advance Techniques de la Avon ajuta la reconstructia si hidratarea firului de par. Samponul pentru reconstructie, balsamul si serul cu ulei de argan si ulei de cocos promit un par lucios ca dupa vizita la salon. Eu le-am testat pe fiecare in diferite combinatii ca sa-mi pot face o idee.

Sampon Advance Techniques pentru fortifierea si repararea parului deteriorat

advance techniques avon

Samponul are 400ml, are o consistenta lejera si miroase placut. L-am testat si fara sa aplic balsam si s-a comportat decent. Imi place ca e bland cu parul si daca nu face ceva uau, macar nu face rau. L-am testat si dupa ce am stat cu acest ulei de par de la Avon si e nevoie de 2 samponari ca sa elimine uleiul. Eu am primit aceste produse intr-o campanie buzzStore dar nu l-as cumpara. Probabil pe un par fragil si uscat ar functiona mai bine.

Am vazut in brosura Avon ca are un pret modic.

Balsam pentru repararea parului

balsam par avon

Balsamul mi-a placut mai mult decat samponul. L-am folosit si dupa spalarea cu samponul de la L’Oreal Professionel despre care v-am povestit ca lasa parul aspru si s-a descurcat cu el. L-a cumintit si a domolit aspectul de matura intr-o oarecare masura.

Atunci cand l-am folosit cu samponul reparator si serul hidratant din aceeasi gama efectul a fost uau. Parul avea si volum, era lucios si elastic.

Serul cu ulei de argan si ulei de cocos

ulei de par avon

Dintre cele 3 produse din aceasta gama, acest ulei de par de la Avon este preferatul meu. Il aplic pe parul uscat in seara in care urmeaza sa ma spal pe cap si stau cu el vreo 2 ore. In baie umezesc bine parul cu apa si samponez bine ca sa elimin sebumul si uleiul din par. Apoi aplic un balsam sau o masca si incerc sa stau macar 3 minute cu ea in par. Dupa ce-l usuc cu aer cald, revin si cu aer rece pentru a inchide porii firului de par si a estompa firele rebele. Desi parul nu e 100% uscat, ma culc asa. Dimineata am volum si un par elastic si usor de pieptanat. Am observat ca dupa ce folosesc acest ser de la Avon nu intervin prea mult cu placa. O folosesc doar pe unele varfuri intoarse in afara.

Am fost multumita de aceste 3 produse desi mi-ar fi placut ca samponul sa curete mai bine parul gras. Am mai observat ca dupa folosirea serului parul se ingrasa mai repede insa incerc sa-l spal tot la 3 zile. In ultima zi il tin in frau cu sampon uscat.

Ma bucur ca Avon are produse asa bune la preturi mici. Am mai folosit aceasta gama acum multi ani cand avea alt ambalaj iar formula de acum este vizibil imbunatatita.

Voi ati folosit vreun produs din gama Advance Techniques?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *