Reviews

Recenzie pentru buretei de machiaj

Fiindca au tot aparut diferiti buretei de machiaj de la mai multe branduri am zis sa fac o recenzie si o comparatie intre cei pe care ii detin. Mi-a fost greu sa aleg atunci cand am avut nevoie si a trebuit sa caut reviews pe diferite siteuri si pe youtube.

Pot spune ca primul meu buretel l-am nimerit bine dar asta dupa ce am incercat cativa din magazinele chinezesti. Ma refer la cel verde de la Eco Tools. L-am folosit si spalat vreun an de zile, pana a iesit fum din el. Dupa atata timp m-am hotarat sa-l schimb. Insa n-am mai avut acelasi noroc. Am luat unul de la Essence care nu-mi place deloc.

Buretel de machiaj Eco Tools

Buretelul verde de la Eco Tools l-am luat de Black Friday de pe makeupshop. Din pacate nu l-am mai gasit pe siteul lor si nici in alta parte. A fost preferatul meu. Era moale, se dubla cand il umezeam si se curata usor cu sampon sau gel de curatare a fetei. Nu l-am bagat niciodata la masina de spalat, il spalam doar cu mana in chiuveta si a rezistat eroic mult timp.

Avea o textura aerata care imi placea cum aplica fondul de ten. Se aplica uniform, fara dungi si puteam sa reglez acoperirea. Intr-adevar buretelul de machiaj absorbea destul de mult produs dar nu ma deranja lucrul acesta.

Buretel de machiaj Essence

Ca sa-l inlocuiesc pe cel de la Eco Tools am cumparat un buretel de machiaj de la Essence. L-am gasit pe notino la 16 lei. Insa nu-mi place deloc. Este exact opusul celui de mai sus. Desi isi dubleaza volumul la apa, este tare, indesat si aplica fondul de ten in pete. Cand tapotez parca muta fondul de ten dintr-un loc in altul.

Burete de machiaj Real Techniques

Fiindca eram nemultumita de cel de la Essence a trebuit sa caut alt buretel. Oscilam intre unul de la Ebelin, din dm si cel de la Real Techniques. M-am hotarat la cel din urma si e ok. Nu e la fel de bun ca cel de la Eco Tools,e mai dens insa aplica frumos fondul de ten. L-am gasit la reducere pe makeupshop.

Am incercat sa fac clip pentru fiecare ca sa va faceti o idee despre fiecare. Sper ca va e util acest articol si veti avea alegerea mai usoara.

Daca aveti recomandari de buretei de machiaj va rog sa le lasati in comentarii. Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *