fond de ten subton neutru
Machiaj Reviews

Recomandari de fond de ten cu subton neutru

Cred ca subtonul neutru al pielii este cea mai fericita combinatie. I se potrivesc rujurile in majoritatea culorilor, este complimentat de multe culori si bijuteriile argintii cat si cele aurii arata la fel de bine.

Insa cand vine vorba de alegerea unui fond de ten nu mai e asa usor. Cele cu subton cald sunt prea galbene si arat ca un bebelus cu icter. De fondurile de ten cu subton rece (roz) nu cred ca mai are rost sa scriu. Atunci cand am descoperit vreo nuanta ok am scris pe blog asa ca va las aici un link cu recenzii unde puteti vedea si swatch-uri.

Cred ca si subtonurile neutre sunt de mai multe feluri. Mie mi-a luat ceva timp sa realizez ca am o culoare deschisa cu subton verzui, olive.

Recomandari

Printre cele mai cunoscute si apreciate fonduri de ten se afla Colorstay de la Revlon. Eu am folosit varianta pentru ten gras iar nuanta mea este 150 Buff. Fondul de ten are acoperire medie spre mare si rezista destul de bine pe tenul meu uleios (zona T luceste dupa 5-6h). Insa mi se pare ca se demachiaza greu si e comedogenic. Mereu am pori blocati cand il folosesc.

fond ten milani

Primul meu fond de ten de tip cushion este Cream to powder de la Milani. Folosesc tot nuanta Buff pentru subton neutru insa e mai deschisa decat cea de la Revlon. Acest fond de ten are un review pe blog pe care va invit sa-l cititi.

Un alt fond de ten din categoria drugstore este w7 HD Foundation. Si la el folosesc nuanta Buff. Insa e mai spre galben decat neutru. Are aici review complet.

fond ten neutru

Un alt fond de ten cunoscut si care mie imi place este L’Oreal Infaillible 24h. Este fluid, se aseaza frumos pe ten si mi se pare ca are rezistenta buna chiar si sub masca. Nuanta mea este 130 True Beige si mi se potriveste foarte bine. Si cu el imi luceste fruntea dar nu se fac acele dungi inestetice daca imi ating fata.

Am lasat iubirea mea recenta la final pentru ca nu ma satur sa-l tot laud. Am descoperit BB cream-ul de la Purito si zici ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior. Eu nu ma apropiam de CC sau BB creams pentru ca mi se pareau hidratante si cu acoperire usoara. Insa vazand ca Purito Cica Clearing este recomandat de pasionatele de skincare am zis sa-l incerc si eu. Si tare bine am facut.

Are acoperire buna insa fara sa incarce. Se aseaza frumos pe ten si chiar daca intra in pori nu-i scoate in evidenta. Desi eu sunt adepta tenului mat, acest bb cream ofera o luminozitate sanatoasa care imi place.

bb cream purito

Pentru tenul meu am ales nuanta 21 Light Beige. Desi la prima vedere este ciudat si cenusiu, pe ten se armonizeaza frumos fara a fi observata vreo margine pe mandibula. Mi se pare fascinant. Asa ca am mai luat unul cand am prins oferta.

Chiar daca acum am stocuri de fond de ten, daca aveti recomandari pentru subtonul neutru as aprecia sa le lasati in comentarii :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *