Ingrijire Reviews

Review lotiune hidratanta pentru corp cu apa termala Uriage

Terminasem crema de corp cu aloe vera de la Anian de care v-am mai povestit aici si eram in cautare de altceva. Asa ca la urmatoarea comanda la farmacia Tei am luat aceasta lotiune de corp de la Uriage. Nu mai incercasem nimic de la ei si imi doream ceva lejer dar care sa hidrateze bine.

 

Review lotiune hidratanta de corp cu apa termala de la Uriage

 

Lotiunea e lejera si vine intr-un flacon de 500ml cu pompita. Contine apa termala, acid hialuronic si unt de shea iar mie mi se pare ca mirosul este dat de cel din urma. Nu e urat dar nici atragator iar din cauza asta as fi preferat sa lipseasca.

Intre noi a fost o relatie de dragoste si ura…Prima data, am aplicat-o pe pielea umeda (am zis eu ca va sigila cumva apa in piele) si m-am umplut de nervi. Toata se facuse un ulei care nu se absorbea in piele neam. Mai luasem si 500ml si simteam ca nu aveam ce sa fac cu ea.

 

lotiune hidratanta de corp cu apa termala de la Uriage

 

Am mai folosit-o si serile urmatoare, din lipsa de altceva si de atunci am inceput sa ne intelegem. E lejera, intra destul de repede in piele, nu e lipicioasa.

Cel mai mult imi place ca hidrateaza pana a doua zi asa cum sustin producatorii. Mai ales pe perioada verii pielea mea de pe picioare se deshidrateaza urat. Cand aplic aceasta lotiune, pielea e fina si elastica pana a doua zi.

Insa dragostea adevarata a aparut atunci cand dupa o zi la iarba verde in care au am zis ca stau la umbra, m-am ales cu un brat rosu de la soare. Nu folosisem SPF iar pielea era destul de afectata. Dupa dus se simtea si mai rau dar nu aveam nici o lotiune de aplicat dupa soare. Am folosit tot aceasta lotiune iar dimineata am fost surprinsa sa observ ca roseata disparuse si pielea era hidratata. Cred ca asta se datoreaza apei termale din continut dar nu ma astept sa faca fata arsurilor solare specifice lunii iulie (eu am avut cateva astfel de experiente).

 

Eu o folosesc de o luna in fiecare seara si imi place mult. Nu am cautat lista de ingrediente detaliata pentru ca la ingrijirea corpului nu am prea mari pretentii deocamdata. Eu am dat pe ea in jur de 40 lei de pe farmacia Tei si mi-a dat incredere sa mai incerc si altceva de la Uriage.

Voi ce lotiune buna ati descoperit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *