parfum cartier
Parfumuri Reviews

Review: Parfum Cartier La Panthere apa de parfum

M-am rotit ceva timp in jurul acestui parfum pana l-am primit cadou de Craciun. Pe testerele din magazin imi placea la nebunie insa pe incheietura mea ceva ma retinea in a-l cumpara. Abia dupa ce l-am avut si l-am purtat de cateva ori mi-am dat seama ce anume.

Cartier La Panthere apa de parfum lejera

Trebuie sa va spun din start ca nu ma pricep la parfumuri. Stiu doar ca e floral, lemnos, fresh sau dulce dar nu stiu sa identific notele din el. Ma rog, doar cateva, cele mai pregnante. Asa ca daca sunt pe aici profesionisti in ale parfumeriei imi pare rau sa va dezamagesc.

Acest parfum de la Cartier e de departe un parfum fresh. La inceput se simte in el ceva aspru, vintage. Miroase ca sifonierele vechi cu naftalina. Uitandu-ma pe fragrantica mi-am dat seama ca e miros de pielarie. Aceasta nota e cea care ma tinea departe de acest parfum. 

parfum cartier la panthere legere

Din fericire aceasta nota este stridenta doar cateva minute iar ce urmeaza apoi imi place. Ramane floral, proaspat, numai bun pentru zilele de vara. Conform fragrantica este un parfum fructat insa eu simt foarte putin citricele din el. Pe piele ramane un parfum floral cu un usor iz de mosc iar pielaria undeva in spatele tuturor. Tarziu de tot apare o aroma dulceaga si calduta, deloc deranjanta.

De cand am mai multa grija la ingredientele din cosmetice evit sa aplic parfum pe gat. Stiu ca e o zona foarte vascularizata insa parfumul si alcoolul scad elasticitatea pielii in timp. Asa ca aplic pe haine. Rareori pe umeri cand port vreo rochie cu bretele.

Ultima data am purtat La Panthere la o nunta iar dimineata se simtea aroma lui din cosul de rufe. Deci are o rezistenta buna chiar si pe haine ceea ce ma bucura.

parfum la panthere legere cartier

Numele acestui parfum m-a intigrat de cand am aflat de el. Tare as vrea sa stiu ce si-a imaginat creatorul cand l-a denumit astfel.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *