astor mascara
Machiaj Reviews

Rimel Astor Big&Beautiful Boom – review

Preferatul meu este un rimel Astor, Big&Beautiful Boom. Are o perie mare si deasa si separa bine genele fara sa le incarce.  Se demachiaza usor cu apa micelara dar nici nu rezista la apa prea bine. Peria voluminoasa uneori e si un minus pentru mine, pentru ca ma murdaresc.

Rimel Astor Big&Beautiful Boom

rimel astor

Eu ma machiez in fiecare zi la birou asa ca mascara se termina repede. Am mai incercat mascara cu mai multe tipuri de periute insa am ajuns la concluzia ca cele din silicon nu se potrivesc genelor mele. Cele mai bune rezultate le-am avut cu periile clasice. Cele care m-au multumit au fost Volume Stylist de la Essence si acesta de la Astor.

Big&Beautiful Boom de la Astor exista si in varianta waterproof dar eu nu sunt adepta acestor produse asa ca nu l-am incercat. L-am gasit aici la un pret bun.

rimel astor big beautiful boom

Fiindca nu am niste gene bogate nu-mi “permit” sa fie lipite intre ele asa ca am nevoie de o periuta stufoasa. Acest rimel de la Astor imi acopera aceasta nevoie insa formula sa nu e extraordinara. Se comporta bine de la deschidere pana la final insa nu rezista deloc la sebum si apa. Cred ca ati intalnit acele texturi cerate, siliconate la unele mascara. Acelea rezista mai bine insa se demachiaza mai greu.

De exemplu, in aceasta primavara am observat ca-mi lacrimeaza ochii din cauza vantului. Nu stiu daca am capatat vreo alergie sau crema cu SPF era de vina. Cert e ca acest rimel se intindea peste tot. Asa ca l-am purtat la iesiri scurte, cu vreme buna pana cand ochii si-au revenit.

mascara astor

Deocamdata sunt multumita de el. Desi se transfera pe pleoapa inferioara imi ofera efectul dorit genelor. Daca nu aveti probleme cu lacrimatul ochilor cand va e lumea mai draga, va recomand acest rimel. Reuseste sa puna in valoare fiecare fir fara sa-l incarce iar mie imi place mult asta. Inca nu am gasit alesul asa ca o sa mai testez mascara.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *