rimel bun eveline cosmetics
Machiaj Reviews

Rimel bun si ieftin de la Eveline Cosmetics

Primul produs incercat de la Eveline Cosmetics a fost tratamentul 8 in 1 pentru unghii. Am fost foarte multumita de el asa ca am zis sa incerc si altceva. Am gasit multe produse de la acest brand pe makeup.ro. Si fiindca livrau gratuit prin coletaria.ro la o comanda minima de 60 lei am dat o comanda. Acolo am pus si acest rimel pentru volum Big Volume Explosion. Ma mai tenta si un fond de ten matifiant dar il voi lasa pe altadata.

Eu am genele scurte si drepte si am nevoie de curbare, volum si o periuta sa defineasca fiecare fir. Inca sunt in cautarea rimelului perfect insa acesta de la Eveline Cosmetic este un rimel bun.

periuta rimel Eveline cosmetics

Periuta e robusta si din silicon cu peri scurti si medii pentru a defini fiecare fir. Chiar si acum dupa cateva saptamani de folosire, am nevoie de 3 straturi ca sa se cunoasca ca port rimel. Are o consistente mai usoara si trebuie aplicat de mai multe ori. Insa nici nu incarca genele, nu lasa “guguloaie” pe gene. Nu se scutura de pe gene dar daca port o crema grasa pe pleoapa inferioara, se cam intinde spre mijlocul zilei.

Reusesc sa definesc bine fiecare geana insa ma si manjesc cu periuta de cele mai multe ori. Asta mi se intampla cu periutele voluminoase. 

Un lucru care imi mai place la acest rimel este faptul ca nu cimenteaza genele desi le curbeaza. La atingere sunt flexibile si se demachiaza usor.

rimel Volume Extension Eveline Cosmetics

rimel bun

In concluzie este un rimel bun insa eu tot mai caut acel rimel care sa faca din genele mele un efect de gene false. Cred ca o sa caut mult si bine, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *