ruj mat dermacol nuanta 17
Machiaj Reviews

Ruj mat Pretty Matte de la Dermacol

Rujul de la Pretty Matte de la Dermacol parea mai deschis in pozele de pe elefant. In realitate  e un visiniu intens mat numai bun de purtat toamna printre frunze ruginii. Eu il voi purta si primavara aceasta si vara si oricand o sa simt nevoia.

Ruj mat Pretty Matte de la Dermacol –  swatch si rezistenta

ruj mat dermacol

Chiar daca nu e nuanta asteptata pot spune ca imi place acest ruj. Eu am nr. 17 care dupa parerea mea e vampireasca, vrajitoreasca :)). Totusi, complimenteaza frumos buzele. Cred ca pe un ten masliniu arata si mai bine.

Desi e intens se aplica rapid si nu am nevoie de un creion de buze. Imi place cand il folosesc sa intensific blushul din obraji iar fardul ochilor sa fie neutru. Asa imi da impresia ca nu-s un fel de Morticia.

Pe aceeasi tema: Review euj mat de la Milani

L-am purtat la birou si desi nu are o rezistenta indelungata, dupa masa de pranz inca mai pigmenta buzele. Le pigmenta in pete si prin ridurile buzelor ce-i drept dar nu disparuse de tot.

Un alt aspect care a contat, e ca nu a migrat in afara conturului buzelor. Mie se intampla asta cu fiecare ruj cremos si e enervant.

ruj mat dermacol nuanta 17
nuanta 17 Dermacol Pretty Matte

Mirosul mi se pare dubios. Il aseman cu cel al rujurilor vechi pe care le gaseam in portfardul bunicelor. Acele rujuri pe care ea nu le mai folosise de un car de ani dar de care ii era greu sa se desparta si miroseau a ranced. Acesta nu are acel miros puternic de vechi, dar daca-l mirosi cu atentie, se simte.

Ambalajul este interesant, diferit de un ruj clasic. Iese din capac apasand pe ruj ca pe un pix.

ruj mat dermacol nuanta 17

Recunosc ca am fost dezamagita cand l-am testat pentru ca mai am nuante asemanatoare. As fi vrut un nude cu putin mov in el. De suparare, pe moment mi-am spus ca acesta va fi ultimul ruj cumparat in 2019. Pana acum am mai avut vreo 2 tentative dar carora le-am facut fata. Insa abia suntem in februarie…

Voi ati folosit vreun ruj de la Dermacol? Cum vi se par? Ati incerca?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *