sampon fara parfum
Ingrijire Reviews

Sampon fara parfum de la Balea Med

Am gasit in magazinele dm un sampon fara parfum de la Balea Med. Stiind ca aceasta gama are ingrediente curate am zis sa-i acord o sansa. Recunosc ca am fost putin sceptica gandidu-ma ca nu va curata la fel de bine. Dar n-a fost asa. Este delicat cu parul, face spuma destula si nu am nevoie de balsam atunci cand il folosesc.

Acest sampon fara parfum e incolor iar mirosul e de sampon facut in farmacie. Spuma e una fina dar care curata chiar si parul meu gras. Imi place ca pot sa sar peste balsam sau masca de par si parul nu arata ca o matura. Nici cu scalpul nu mi-a facut probleme iar eu am mai patit-o cu anumite produse de par. De obicei faceam mancarimi dar acum n-a fost cazul.

sampon fara parfum

Samponul Balea Med nu tinteste ceva anume. Eu il vad un sampon cu o formula curata care poate fi folosit chiar zilnic. Nu contine parfum, sls si silicon asa ca nu-l consider daunator. 

Este un mic aspect care nu-mi place: si anume parul sta in suvite daca nu-l aranjez. Sta in suvite mici avand un aspect fin, subtire, filat. Parul pare fara vlaga, fara volum iar acest lucru nu e pe gustul meu.

Ingrediente

ingrediente sampon fara parfum

Lista de ingrediente mi se pare curata. Vad ingrediente hidratante si vitamine (tocopherol) care, banuiesc, ca sunt responsabile de aspectul de par lins si fin. Ma bucur sa gasesc la jumatatea listei si niacinamidele, benefice scalpului. Asa cum v-am zis si mai sus nu contine parfum, sls, silicon si parabeni.

Eu il vad ca un produs pentru utilizare zilnica sau de alternat cu sampoane-tratament. L-am folosit si pentru a scoate fixativul si a descurca parul tapat si am fost multumita. Totusi il voi alterna cu un sampon pentru volum pentru a scapa de aspectul de par lesinat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *