sampon loreal
Ingrijire Reviews

Sampon pentru densitatea parului cu Omega 6 de la L’Oreal Professionel

Am cumparat acest sampon de la L’Oreal pentru densitatea parului de Black Friday. Mi-a placut spuma pe care o face si felul in care curata insa imi lasa parul aspru si tern.  Atunci cand il folosesc am nevoie neaparat de un balsam bun.

Sampon Density Advanced cu Omega 6 de la L’Oreal Serie Expert –  review si ingrediente

Samponul are 300ml dar tinand cont de spuma pe care o face, nu va fi nevoie de o cantitate mare la spalare. Eu am parul de lungime medie asa ca o sa-mi ajunga ceva vreme. Are textura unui gel transparent iar mirosul este subtil.

Fiindca usuca firul de par l-am alternat cu Samponul Advance Techniques de la Avon. Daca uneori de oboseala nu mai am rabdare sa aplic si balsam, cu samponul de la L’Oreal nu pot face asta. A doua zi parul va arata ca o matura. Asa ca, la fiecare folosire a lui, aplic fie balsamul cu apa de nuca de cocos de la Schauma fie masca cu lapte de capra de la Ziaja.

Legat de indesirea parului nu am observat vreo imbunatatire dar m-am ales cu o matreata destul de “frumoasa”.

sampon loreal density advanced

 

Ingrediente

iingrediente sampon loreal

Recunosc ca la produsele de par nu verific lista de ingrediente inainte sa cumpar. In cazul acestui sampon, am verificat-o cand am vazut ce aspru e parul dupa spalare. Si am inteles de ce: concentratia de sodium laureth sulfate (care e un sapun/detergent) e mare iar putin mai jos vad clorura de sodiu si alcool. Aceste ingrediente usuca parul si scalpul asa ca se explica textura de matura si matreata.

Eu am mai incercat un sampon din gama Serie Expert, cel pentru par gras, care avea acelasi efect. Dupa experienta cu samponul pentru densitate m-am lamurit asa ca nu voi mai folosi aceasta gama.

Voi le-ati folosit? Cum v-ati impacat cu ele?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *