sampon retetele bunicii agafia
Ingrijire Reviews

Sampon traditional siberian pentru volum – Retetele bunicii Agafia

Am renuntat demult la obiceiul de a deschide mai multe produse de acelasi fel. Totusi mai incalc aceasta regula daca un anumit produs nu mi se potriveste. Asa se face ca desi aveam deschis in baie samponul fara parfum de la Balea Med am comandat si acest sampon pentru volum de la Retetele bunicii Agafia. L-am luat in urma recenziilor printr-o comanda plasata pe makeup.ro.

Fiindca nu inteleg ce scrie pe eticheta o sa va las descrierea de pe site:

“ pe bază de propolis de flori cu adăugarea de conuri de hamei, miere, flori de trifoi, ceară de flori, ulei esențial de crețușcă și verbenă. Folosirea regulată a acestui șampon va ajuta la refacerea părului dvs., dându-i un aspect sănătos, strălucire naturală, volum și splendoare. După utilizarea acestui șampon, părul va deveni mai ușor de  pieptănat și de aranjat.”

sampon retetele bunicii agafia

Este usor transparent, miroase a plante si are o cantitate de 550ml care imi va ajunge o viata. Mirosul se aseamana cu al samponului cu extract de ceapa de la Anian

Face multa spuma si nu e nevoie de o cantitate mare dar de fiecare data eu tind sa exagerez. 

Despre efectul obtinut pot spune ca sunt multumita. Nu ofera volum extraordinar si nici acel volum obtinut dintr-un par aspru, infoiat si rebel (ceva asemanator am “primit” de la acest sampon L’Oreal). Parul e hidratat, are “greutate” dar totusi nu sta lipit de cap. Desi nu l-am mai tuns de cateva luni si nu are cea mai flatanta forma, se aseaza frumos dupa ce folosesc acest sampon. Dimineata fiind pe graba nu trebuie sa acord prea multa atentie parului.

retetele bunicii agafia

Din lista de ingrediente vad ca lipseste SLS ceea ce ma bucura. Predomina extractele de plante, miere, pantenol, acid citric, parfum si un numar consistent de coloranti. 

Desi pe site este prezentat ca un “sampon traditional siberian” se pare ca nu e chiar traditional avand acei pigmenti sintetici. 

Una peste alta, imi plac efectele samponului de la Retetele bunicii Agafia dar nu-l voi recumpara din cauza ingredientelor. 

Am vazut pe site ca au mai multe produse de ingrijire. Voi ati incercat ceva de la acest brand?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *