apa micelara ziaja
Ingrijire Reviews

Scurt review – Apa micelara cu ingrediente curate de la Ziaja

Desi am apa mea micelara  preferata, cea de la Garnier, mai fac documentare si mai caut sa incerc si altele. Asa am descoperit-o pe aceasta de la Ziaja. Ca sa intre in teste, o apa micelara trebuie sa fie la pret bun si cu ingrediente curate iar aceasta le indeplineste.

Am mai incercat in trecut demachiantul cu ulei de masline de la Ziaja, pe care il recomand. Dar cantitatea mica ma face sa-l evit.

apa micelara ten sensibil ziaja

Apa micelara pentru ten sensibil de la Ziaja vine intr-o cantitate de 200ml intr-un recipient albastru. Am incercat-o si pe fata dar si pentru a demachia ochii si n-am avut neplaceri. Curata eficient si parerea mea e ca se ridica la nivelul celei de la Garnier.

Ingrediente

ingrediente apa micelara ziaja

Dupa apa din compozitie, in locul surfactantilor duri gasim unul derivat din uleiul de cocos urmat de umectanti ca (glicerina, alantoina si panthenol). Observ si un extract din plante care facea mai bine daca lipsea dar nu ma deranjeaza daca exista. Apreciez totusi ca s-au abtinut de la alcool si parfum.

micelara ten sensibil ingrediente

Cu siguranta ma voi reintalni cu acest demachiant pentru ca are un raport calitate-pret foarte bun. Il puteti gasi aici la un pret rezonabil. Sper ca Ziaja sa se gandeasca sa-l scoata si in cantitate mai mare. Eu prefer apele micelare de la 400ml in sus. Le consider mai avantajoase.

Ati incercat aceasta apa micelara? Cum vi s-a parut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *