produse sabon
Ingrijire Reviews

Serbet pentru corp de la Sabon – review

Eu sunt o fana a produselor Sabon mai ales a celor cu paciuli, lavanda si vanilie. De obicei fug de produsele de baie cu miros de vanilie insa cele de la Sabon nu sunt gretoase deloc. Am in baie un ulei de dus si o apa de corp iar de curand si un serbet pentru corp.

Ce este serbetul pentru corp de la Sabon?

produse sabon

De fapt este o crema de corp cu consistenta de gel. Miroase fantastic si nu e unsuros. Intra repede in piele iar mie imi da senzatia ca m-am dat cu un parfum luxos. Se gaseste intr-un borcanel dragut (pe care cu siguranta il voi pastra) de 200ml.

Pe aceeasi tema: Lotiune hidratanta cu apa termala de la Uriage

Cum se aplica?

Se aplica ca orice crema de corp, pe pielea curata, dupa dus. Nu e nevoie de o cantitate mare asa ca o sa-mi ajunga mult timp. Pe picioare aplic untul de corp de la Bielenda pentru ca acolo am nevoie de mai multa hidratare.

Ce ofera?

crema de corp sabon

Este absorbita repede de piele care se simte ca dupa o ploaie calda de vara. Insa efectul nu dureaza pana a doua zi. Dupa aplicare pielea ramane usor lipicioasa si te cam lipesti de lenjerie.

In concluzie cred ca este ideala pe post de parfum si sa te relaxeze inainte de somn. Desi textura este perfecta pentru vara, hidratarea lasa de dorit. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *