serum simply pure
Ingrijire Reviews

Serum hidratant de zi Simply Pure – review si ingrediente

Folosesc acest serum de zi de la Simple de ceva timp insa cum am facut o pauza de la blog, abia acum ii dedic timp.

Produsele Simply Pure se gasesc in UK. Desi au ingrediente curate si ok, au preturi ridicol de mici. Eu le-am luat de pe facebook impreuna cu lotiunea hidratanta. Insa de curand am vazut cateva produse si pe emag. Deja am pus ochii pe o crema cu textura de gel si o masca.

Ce este serumul de zi Simply Pure?

Vine intr-un recipient de 50ml cu pompita airless si desi e serum, mie mi se pare ca are textura de lotiune lejera. Nu e deloc apos, ba dimpotriva e hidratant. Se foloseste ca orice serum: pe fata curata si urmat de crema hidratanta.

De cand e “carcalacul” si lucrez de acasa, prefer sa-l folosesc dimineata. E mai lejer si nu mi se ingrasa tenul pe parcursul zilei. Recunosc ca uit sa mai aplic crema hidratanta.

Desi am ten gras, absoarbe imediat acest serum si sunt tare incantata de asta.

Ingrediente

ingrediente serum simply pure

Asa cum ziceam, nu contine iritanti lucru ce e de admirat la un produs drugstore. Serumul de zi Simply Pure este pe baza de apa. Pe langa aceasta contine emolienti si o multime de ceramide, ideale pentru hidratare.

Desi il folosesc de ceva timp si pun cateva pompite generoase, inca nu da semne ca s-ar termina. Mi se pare destul de spornic pentru cei 30-35 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *