toner secret key
Ingrijire Reviews

Toner Secret Key cu aloe vera pentru hidratarea tenului

Tonerul hidratant cu aloe vera pregateste tenul pentru a absorbi mai bine celelalte produse. Este primul pas dupa curatare, are ingrediente hidratante si se poate folosi in metoda asiatica 7 skin.

toner secret key

Eu am comandat acest toner hidratant de pe ebay de la un vanzator dragut care mi-a oferit si o mostra. Livrarea a fost prin posta si a ajuns la mine in 2 saptamani si 2 zile ceea ce mi se pare super. Coletul a ajuns la posta de cartier si nu am platit alte taxe. A costat 10$.

Are o cantitate de 248ml si a venit sigilat, lucru care m-a surprins placut. Pe langa sigiliul exterior avea si o folie de aluminiu lipita pe orificiu.

lotiune tonica coreeana

Eu il folosesc cu o discheta demachianta pe care o umezesc bine si cu care sterg fata si gatul cu miscari delicate. Ideal ar fi sa torn in palma iar apoi sa-l aplic pe ten si sa masez. Insa stiu ca l-as da pe mine si n-are rost sa incerc. O alta metoda de aplicare ar fi imbibarea unor masti de bumbac pe care sa le tin pe ten pana se usuca. Am gasit asa ceva pe ebay si mi se pare interesant – iti aplici o masca de cate ori vrei :).

Am luat aceasta lotiune tonica pentru a o folosi dimineata sub SPF. Dimineata n-am nici timp dar nici nu-mi place sa am multe straturi sub machiaj. Asa ca las serumul si crema hidratanta pentru rutina de seara iar dimineata folosesc tonerul Secret Key si SPF.

Dupa folosire lasa tenul catifelat si hidratat iar pielea e mai plina si elastica.

Ingrediente

Lotiunea tonica de la Secret Key contine apa de aloe vera in proportie de 97%. Este urmata de ingrediente emoliente cum ar fi: glicerina, suc de aloe vera, secretie de melc, alantoina si extracte din fructe. Un minus ar fi parfumul de la finalul listei care-i da si un miros subtil de citrice. Pe mine mirosul nu ma deranjeaza.

Tenul meu reactioneaza foarte bine la acest toner. Ramane elastic si nu se ingrasa desi m-as fi asteptat la asta datorita parfumului.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *