ingrediente naturale
Ingrijire Reviews

Booster pentru stralucirea tenului cu ingrediente naturale

Gerovital este unul din brandurile romanesti de beauty care isi depaseste limitele si incearca sa tina pasul cu vremurile. Dupa ce au scos produse de machiaj au trecut la urmatorul nivel si cu gamele de skincare. Am o cutie cu fiole de hialuronic pe care astept sa le-ncerc si un rimel. 

Pana la ele am incercat boosterul pentru stralucire din gama Gerovital Plant si mi-a placut.

Ce este boosterul pentru stralucire?

In cutie sunt 10 fiole a cate 2ml de ser albicios. Tinteste reechilibrarea microbiomului si florei tenului pentru un aspect sanatos si luminos. Stimuleaza respiratia celulara, regenerarea pielii si sinteza de colagen.

ser gerovital plant ingrediente naturale

Cum se foloseste?

Eu foloseam cate 2 pe saptamana asa ca o cutie mi-a ajuns mai bine de o luna. 

Pe fata curata si umezita cu apa termala, prin tapotare, aplicam continutul unei fiole. Uneori o aplicam imediat dupa serul cu acid hialuronic, pe fata umeda.

Datorita niacinamidei din compozitie la primele aplicari am experimentat ceva purging pentru ca facusem o pauza lunga de la acest ingredient. Vazand tenul fin si neted dimineata mi-am reamintit cat de mult imi plac niacinamidele asa ca le-am inclus iar in rutina mea.

La acest booster cu ingrediente naturale nu-mi place mirosul chimic, de medicamente. Un alt lucru ciudat e faptul ca la prima aplicare am simtit mici intepaturi si ca-mi amorteste conturul buzelor. Urmatoarele dati senzatia a fost mai usor de suportat.

Ingrediente

 

ingrediente gerovital plant booster

Boosterul este un ser in baza de apa iar primele ingrediente sunt emolientii si niacinamidele. Urmeaza apoi o lista  de solventi, ceramide si parfumul pe la jumatatea listei. Ingredientele naturale sunt ultimele in lista si printre ele gasim ghimpe paduret, seminte de castan porcesc, frunze de nucul vrajitoarele si vita de vie.

Boosterul pentru stralucirea tenului cu ingrediente naturale mi se pare un produs reusit si la un pret corect. Daca doriti sa incercati ceva cu o concentratie mica de niacinamide, acest booster este un start bun.

Il puteti gasi aici la 43 de lei.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *