ivatherm toleriskin
Ingrijire Reviews

Crema de fata Ivatherm Toleriskin

Cand am inceput sa scriu pe acest blog, recomandam intr-un articol cateva sugestii de creme hidratante fara irigrediente iritante. Printre acestea se afla si crema de fata Ivatherm Toleriskin. Nu incercasem nimic de la acest brand. Insa lista de ingrediente m-a facut s-o mentionez iar anul acesta am incercat-o.

Prin primavara am gasit-o la reducere si am profitat de pret. Are 50ml si vine intr-un tub cu pompita ce nu permite aerului sa intre. Datorita ambalajului am putut s-o folosesc pana la final fara sa fie nevoie sa storc sau sa tai tubul. Am aplicat-o in fiecare seara insistand pe zona de sub ochi pe care o simt mai mereu uscata. Cred ca un recipient mi-a ajuns vreo 6 luni.

Desi este destinata tenului iritat si hipersensibil iar eu nu am problema asta, m-am inteles foarte bine cu ea. Tenul meu este gras, mai nou, si cu toate ca textura ei nu e grasa, o simteam cumva lipicioasa cateva minute bune. In special cand aplicam o cantitate generoasa, ii lua mai mult sa intre in piele. Pe mine nu ma deranja acest lucru pentru ca imi dadea senzatia de hranire intensa.

Zona de sub ochi o absorbea ca Sahara :))

Un ten gras cu pori dilatati simte repede o crema comedogenica insa nu a fost cazul. N-am experimentat cosuri sau alte neplaceri de la ea. Doar o usoara furnicatura in primele secunde dupa aplicare.

crema ivatherm

Ingrediente

Crema de fata Ivatherm Toleriskin are o lista de ingrediente curate, altfel n-as fi recomandat-o. Contine apa, glicerina, acizi grasi si unturi care sunt benefice in special pielii uscate. Cei cu tenul mixt sau gras s-ar putea sa n-o indrageasca prea mult.

Bineinteles ca nu contine parfum, alcool, esteri sau uleiuri esentiale.

O recomand in special celor cu ten uscat, cu scuame si al caror ten sufera din cauza sezonului rece.

Voi ati incercat ceva de la Ivatherm?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *