fond de ten Fresh & fit de la Essence
Machiaj Reviews

Fond de ten Fresh&Fit de la Essence – Review

Dupa fondul de ten Camouflage de la Essence intentionam sa iau Catrice HD Liquid Coverage insa in magazinul respectiv nu mai era in stoc iar vanzatoarea mi-a recomandat Fresh&Fit de la Essence. Il vazusem la Andreea Pletoianu asa ca am zis saii dau o sansa.

Fresh&Fit de la Essence – Review

 

fond de ten Fresh & fit de la Essence

 

Acest fond de ten este intr-un recipient cu pompita si in aceeasi cantitate ca mai toate fondurile de ten, 30ml. Cotine un complex de vitamine si apa de merisor si promite un luciu sanatos si proaspat al tenului.

Il folosesc de cateva saptamani in fiecare zi dar l-am purtat si la o nunta cu un primer matifiant de la Catrice. Am aplicat primer in zona T prin tapotare cu degetele si apoi am aplicat fond de ten. A aderat bine insa porii erau foarte vizibili pe frunte si aripile nasului iar aspectul nu era placut. 

Dimineata il aplic peste o crema cu SPF20 de la Bielenda (review) dupa ce se absoarbe. Dupa o ora crema incepe sa iasa din piele, tenul sa luceasca peste tot iar porii sa se vada de la o posta. Chiar si la aplicare, fondul de ten gliseaza pe ten, nu adera bine si muta chiar si corectorul din loc. Astfel sunt tentata sa pun multa pudra care apoi se strange in ridurile fine.

Fondul de ten nu are acoperire mare, eu il vad mai mult ca un BB cream. Ca sa obtin mai multa acoperire, il aplic cu o pensula de stippling.

In poza de mai jos l-am aplicat cu beauty blender si se vad pe sub el petele rosii desi aplicasem corector sub fond de ten. 

 

fond de ten Fresh & fit de la Essence

 

Ca sa vad cat de mult luceste fara o crema hidratanta, l-am aplicat peste o crema cu textura de gel cu extract de melc de la Mizon. Am fost uimita de diferenta de aspect. Tenul nu mai lucea, corectorul era la locul lui iar fondul de ten era flawless. Din pacate in sezonul rece eu am nevoie de o crema hidratanta cu SPF asa ca nu pot apela la acest truc deocamdata.

Si rezistenta la transfer lasa mult de dorit dar cred ca se datoreaza iarasi cremei cu SPF si tenului meu mixt.

Pe aceeasi tema: Crema cu SPF50 – review

Eu am luat acest fond de ten in nuanta Fresh Nude dupa ce l-am testat in magazin si mi se potriveste. Dar cred ca este destinat tenurilor uscate sau normale, cu cele mixte/grase nu vad vreun punct comun.

 

fond de ten Fresh & fit de la Essence

 

Voi ati testat acest fond de ten? Cum va impacati cu el?

 

 

2 thoughts on “Fond de ten Fresh&Fit de la Essence – Review”

  1. A fost cel mai bun fond de ten al meu de pana acum dar nu mai gasesc sa il cumpar. Avea acoperire perfecta pentru ce caut eu, adica vreau putina acoperire dar fara sa incarce si fara efect mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *