livrare coletaria
Lifestyle

Notino.ro livreaza prin serviciul coletaria.ro

De multe ori mi s-a intamplat sa am nevoie de 2-3 chestii pe care le gaseam doar pe Notino dar care nu meritau plata transportului. Asa ca preferam sa le inlocuiesc cu altele si renuntam la comanda.

Acum voiam sa incerc cateva lumanari parfumate cu arome de iarna: prajituri, scortisoara, vanilie. Era Black Friday si unele aveau reducere 25%. Am vrut sa incerc ceva de Kringle Candle, Yankee Candle si Country Candle. Erau 5 lumanari si am ales livrare prin coletaria pe care am platit 6 lei.

 

Lumanari parfumate de pe Notino

 

livrare coletaria

 

Lumanarile de la Kringle Candle le-am vazut prima data la Andreea. Imi amintesc de una cu aroma de bumbac si una cu aroma de paine calda. Inca de cand a desfacut coletul m-a izbit mirosul iar asta m-a surprins.

De cele de la Yankee Candle am auzit la Andreea Balaban. Ea le asemana cu cele de la Bath&Body Works si am fost curioasa si de ele. Pe cea de la Country Candle am luat-o din curiozitate dar stinsa si ea miroase bine deci cred ca isi va face bine treaba.

Lumanarea de la Yankee Candle – Cinamon.  Stinsa miroase a vin fiert cu scortisoara insa aprinsa, scortisoara e mai pregnanta.

 

livrare coletaria

 

Country Candle – Sugar Cookies – Atunci cand e stinsa miroase vanilie si zahar ars iar aprinsa miroase fix a bucataria mamei in care ne facea fursecuri.

Kringle Candle – Jingle all the way Daylight – Pe ea inca nu am aprins-o insa stinsa miroase fresh, a flori, a sapun dar nu ma deranjeaza. Nu inteleg de ce are denumire de Craciun.

Kringle Candle – Touch of autumn. Nici pe ea nu am aprins-o dar stinsa va pot spune ca miroase a lemn, a frunze si rasina de brad.

Pana acum pe cele aprinse le-am tinut cam cate 3-4 ore in fiecare seara iar prima s-a consumat dupa o saptamana ceea ce mi se pare foarte ok. Am vazut ca pe ele scrie 16h de ardere dar eu cred ca tin mai mult de atat. Imi place ca se topesc uniform si nu fac mult fum.

Coletaria.ro are pick-up points in multe orase. Daca intrati pe siteul lor puteti cauta dupa fiecare oras. Din pacate nu foarte multe magazine online folosesc acest serviciu. Eu sunt bucuroasa ca cei de la Notino colaboreaza cu ei.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *