decolorarea fondului de ten
Machiaj Reviews

Picaturi pentru schimbarea nuantei fondului de ten

Atunci cand ti se pune pata sa incerci un produs nou ajungi sa iei nuante nepotrivite. Asa mi s-a intamplat si mie cu fondul de ten HD Liquid Coverage de la Catrice. Din prea multa curiozitate, a doua nuanta care cred ca mi se potrivea nu era disponibila asa ca am luat 03 – Sand Beige. Ca sa nu iau un fond de ten ieftin, de nuanta deschisa si sa-i modific consistenta am preferat sa apelez la picaturi pentru deschiderea nuantei. Stiu ca astfel de picaturi se gasesc la Nyx, la Essence si Catrice. Eu le-am ales pe cele de la Catrice.

decolorarea fondului de ten

Picaturi pentru decolorarea fondului de ten de la Catrice –  review

Pentru ca acest fond de ten de la Catrice oxideaza, nu-l pot folosi fara aceste picaturi. Dimineata aplic putin fond de ten pe mana iar apoi adaug din aceste picaturi pentru a decolora nuanta. M-am gandit sa le adaug si direct in recipientul fondului de ten insa nu cred ca s-ar amesteca bine si ar iesi o mare mazga :)).

Desi asezate una langa cealalta par de texturi diferite, ele o imprumuta pe cea a fondului de ten. Cel putin asa se intampla cu HD Liquid Coverage. Cu alt fond de ten nu le-am testat.

Un alt lucru care imi place e ca nu-i schimba nici subtonul. Dupa cum vedeti acest produs e aproape alb cu un subton roz. Ca sa vedeti transformarea nuantei, trebuie sa asteptati cam 1 minut.

catrice hd liquid camouflage
De la stanga la dreapta: Catrice HD Liquid Coverage 03 Sand Beige; acelasi fond de ten cu 2 picaturi de decolorare; picaturi de decolorare Catrice

Eu sunt multumita de acest produs si il voi recumpara pana termin fondul de ten de la Catrice. Din pacate au doar 15ml iar eu aplic mult pentru ca e foarte inchis. Nu am o cantitate anume de aplicat, fac un S cu ele in cantitatea de fond de ten aplicata pe dosul palmei.

Am observat ca aplicat pe tenul dat cu SPF nu mai are tendinta sa oxideze. Insa pe dosul palmei devine portocaliu chiar si cu aceste picaturi de deschidere. Cred ca acest lucru se datoreaza fondului de ten si nu cu picaturile de decolorare.

Voi ati incercat un astfel de produs? Ati fost multumite?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *