review protectie solara coreean
Ingrijire Reviews

Produs coreean de protectie solara

In comanda de pe beautynetkorea am inclus si un produs cu factor de protectie mare. Cautam ceva lejer potrivit tenului mixt. De asemeni, sa fie repede absorbit de ten sa nu astept dimineata pana sa aplic alte produse pe ten.

Review Moisture Sun Gel SPF 50+/PA++++ Holika Holika

produs coreean de protectie solara

Dupa numele sau, ma asteptam sa fie un gel insa e o lotiune fluida. Imi place ca se absoarbe repede si nu e lipicioasa dar mai ales ca nu are mirosul specific lotiunilor de plaja. Dupa ce o aplic, tenul este mat cu un usor film alb. Peste ea aplic o crema hidratanta, lejera iar apoi fondul de ten. Chiar si un fond de ten ieftin se vede bine peste si ofera protectie sporita impotriva razelor UVB si UVA. Tenul incepe sa luceasca cam dupa o ora ceea ce nu imi place.

produs coreean de protectie solara

Marea problema pe care o are este alcoolul din compozitie. Nu am un ten sensibil dar am sesizat alcoolul dupa miros si cand am aplicat-o in jurul ochilor. Am simtit o uscaciune imediata a ochilor, pana a intrat in piele. Ingredientele sunt scrise in coreeana dar va las aici o lista de pe cosdna.

produs coreean de protectie solara

Alcoolul este al treilea ingredient, mai contine parfum si alte dracovenii iritante. Inca sunt in cautarea unei creme cu spf potrivita tenului mixt. Aceasta va trece la protectia corpului.

 

In concluzie nu recomand aceasta crema nici tenurilor tolerante si imi pare rau ca nu am cautat lista de ingrediente inainte sa o comand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *