produse cosmetice favorite
Lifestyle

Produse cosmetice favorite din primavara 2019

Desi s-a dus prima luna de vara eu insist sa scriu despre produsele cosmetice favorite din aceasta primavara. Si daca despre majoritatea produselor am mai scris pe blog, am descoperit un canal de youtube si o melodie draguta.

rimel astor

Machiaj de primavara

Printre cele mai utilizate produse au fost fondul de ten Caviar Longstay de la Dermacol si rujul Pretty Matte tot de la Dermacol. Daca atunci cand am primit comanda am fost dezamagita de ambele, am ajuns sa le indragesc. Fondul de ten acopera bine imperfectiunile si se impaca bine cu noua mea lotiune cu SPF50. Desi are subton roz reusesc sa-l echilibrez cu o pudra si imi place apoi efectul. 

Desi nuanta rujului e mai de toamna mie imi place s-o port acum. Cu un machiaj discret al ochilor e o pata de culoare.

In completarea celor doua vine rimelul Big&Beautiful Boom de la Astor.

ruj dermacol favorit

Parfum

Desi nu l-am folosit din martie, de cand l-am luat nu m-am mai dezlipit de el. Vi l-am aratat pe instagram si va spuneam cat de incantata sunt de prestatia acestor parfumuri. Este vorba despre parfumurile Infinite Love.

produse cosmetice favorite

Ingrijire

Produsul favorit de ingrijire este de la distanta uleiul de dus cu paciuli, lavanda si vanilie de la Sabon. Mai ales de cand pentru hidratarea corpului folosesc serbetul cu aceeasi aroma. In acest fel parfumul persista mai bine pe piele. 

Pentru curatarea fetei am folosit uleiul de curatare de la Uriage, Xemose. Curata bine, are ingrediente bune insa pentru tenul meu mixt nu cred ca e cea mai buna alegere.

cosmetice favorite primavara

Fata mea unsuroasa a avut ca aliat crema-gel cu extract de melc de la Mizon. Este lejera si intra repede in piele si pot aplica crema cu SPF imediat.

Asa cum va spuneam, am descoperit canalul de youtube al Alinei Fordon. Eu il consider un canal de “familie” pentru ca vad doi oameni simpli, cu un catel si mai nou un bebelus.

Si o melodie draguta care mi-a facut chef de vacante, terase si plimbari este aceasta a lui Thomas Rhett:

Sursa: youtube.com

2 thoughts on “Produse cosmetice favorite din primavara 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *