rimel catrice recenzie
Machiaj Reviews

Rimel Catrice Glam&Doll Sculpt Volume&Definition – review

De la Catrice am mai folosit acest rimel. Dupa ce s-a terminat Lash Princess am revenit la produsele Catrice. Doar ca de data aceasta la alt rimel si anume: Glam&Doll Sculpt Volume&Definition.

Rimel de la Catrice pentru curbare si volum – parerea mea

mascara catrice

Am observat ca ma impac bine cu periutele stufoase si rotunjite. Din acest motiv dar si pentru ca-mi plac produsele de la Catrice am ales acest rimel. Ambalajul arata foarte bine pentru un produs asa ieftin si usor de manevrat. Eu tin in mana si oglinda si tubul de rimel si uneori mai scap pe jos rimelul. Periuta are pe 2 parti peri mai scurti pentru a putea ajunge la baza genelor iar pe 2 parti unii mai lungi. Cu aceia distribui mascara pe lungime.

Am observat ca periuta nu iese incarcata de mascara din tub pentru a fi nevoie sa o sterg de marginile acestuia ceea ce imi place. Eu aplic 2 straturi iar prima data ma concentrez pe baza genelor si cu al doilea strat pe lungime.

rimel catrice

Periuta separa si acopera frumos fiecare fir in parte fara sa le lipeasca. Daca am genele incurcate nu le poate “prelua” asa ca e nevoie sa fac eu miscari in zig-zag si sa revin cu varful ei. La fel se intampla si cu genele mai scurte. Formula nu e nici apoasa, nici prea groasa insa ramane pe gene 8-9h si nu se scutura. Pana aici pot spune ca intr-adevar acest rimel de la Catrice sculpteaza genele.

In privinta volumului nu prea am vazut vreo diferenta. Probabil la genele dese are acest efect dar la doua fire, doua paie ale mele nu prea se vede. Dupa ce se mai usuca am observat ca incarca mai bine genele. Asta se intampla dupa vreo luna de folosire zilnica. Am avut un rimel cu firisoare in el care chiar ma ajuta in acest sens. Acele firisoare se asezau pe gene si pareau mai groase, mai puternice.

mascara catrice review pareri

Un alt lucru care imi place la aceasta mascara de la Catrice este faptul ca nu poti lipi genele intre ele. Cred ca oricat de multe straturi as aplica n-as reusi asta. Dimineata nu cred ca as vrea sa stau sa le separ pentru ca am folosit periuta prea incarcata sau am tinut-o aiurea.

Asadar il consider un rimel bun pentru zi si pentru un machiaj rapid. Pentru gene bogate probabil are efect wow insa eu avandu-le rare si drepte am nevoie de altceva. Cand voi avea nevoie de un machiaj mai dramatic voi apela la ceva mai potent.

Sunt curioasa daca voi ati incercat acest rimel si daca v-a placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *