sampon novophane
Ingrijire Reviews

Sampon energizant Novophane de la ACM

Acum cateva saptamani am primit, pe mana scurta, kitul de testare cu sampoane ACM de la BuzzStore. Nu am fost selectata in prima transa asa ca l-am si pus in baie. Coletul continea un sampon Energizant de 200ml, alte 5 sampoane a cate 100ml si suplimente alimentare pentru par si unghii.

suplimente par si unghii

Am impartit sampoanele mici in familie si catorva colege. La fel si suplimentele, eu nefiind o persoana care ia vitamine dupa ureche desi parul imi cade masiv.

Samponul are un miros neutru, usor spre chimic si este transparent. Avand parul gras eu samponez de doua ori. La prima samponare nu face mare spuma dar la a doua e ok.

In perioada asta rece parul meu este mai aspru ca oricand desi folosesc aceleasi produse, cu care aveam rezultate. Recunosc ca ma asteptam ca samponul Novophane sa-mi dea ceva stralucire dar n-a avut acest efect.

Scalpul ramane curat, parul se ingrasa tot la 3 zile. Deci la acest capitol n-a avut nici o imbunatatire.

De cumparat, nu l-as cumpara. Mi se pare un sampon mediocru care nu tinteste nevoile mele. Voi continua totusi sa-l folosesc pana se consuma pentru ca nu-mi place sa abandonez produsele. Doar daca sunt extrem de proaste, in cazuri exceptionale.

ingrediente sampon

In privinta sampoanelor nu cercetez lista de ingrediente. Consider ca pentru parul gras e nevoie de surfactanti care sa curete bine. Atat timp cat nu tin vreo metoda cum ar fi curly girl, nu ma deranjeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *