crema protectie solara svr sun secure
Ingrijire Reviews

SVR Sun Secure Fluide – crema cu SPF50 potrivita tenului gras

Desi nu credeam ca voi spune asta, am gasit o crema cu factor de protectie solara 50 neuleioasa. Am avut cateva experiente, despre unele am scris si pe blog insa de nici una nu am fost multumita. In sfarsit, SVR Sun Secure Fluide este o crema cu protectie solara 50 care se potriveste tenului meu mixt.

 

Crema cu factor de protectie solara 50 SVR Sun Secure Fluide

 

crema factor protectie solara 50

 

Vazusem crema asta pe blogul Loredanei si pe Septembriejoi asa ca mi-a atras atenia. Stiu ca cele doua fete au tenul mixt si m-am gandit ca trebuie sa fie ceva de bine. Doar ca am comandat-o tarziu, in toamna, pentru ca pana atunci am fost ocupata cu Sensitelial de la ACM si Atoderm Fluide de la Bioderma (cu care nu m-am inteles neam).

Pe ea scrie ca e un fluid mat cu finish invizibil deci perfecta pentru tenurile mixte si grase. Doar ca toate cremele cu SPF incercate de mine contineau pe cutie unul din cuvintele : gel, finish mat, invizibil etc. Doar ca pe tenul meu situatia era complet diferita. De aceea cand am primit comanda am fost putin sceptica. In mintea mea se derula filmul pe care-l stiam: “o lotiune unsuroasa sau una care lasa particule ca de var pe fata”.

In mod normal toamna-iarna as folosi o crema cu SPF30. Dar fiindca folosesc acidul salicilic de la The Ordinary am vrut sa fiu sigura.

Crema cu protectie solara 50 de la SVR vine intr-un tub de 50ml. In cutie am gasit si un prospect in mai multe limbi despre cum razele afecteaza pielea. N-am mai gasit asa ceva intr-o alta crema asa ca nu pot decat sa apreciez.

La iesirea din tub este un fluid alb dar care odata intins pe piele devine transparent.

 

crema protectie solara

 

Eu am aplicat-o dupa ce crema hidratanta a fost absorbita si n-a trebuit sa astept mult pana sa incep machiajul. Sun Secure Fluide intre repede in piele iar tenul ramane mat fara vreo urma alba. Fiindca e mata nu cred ca se potriveste tenurilor uscate. Posibil sa dea acea senzatie de “piele care tine”.

Se comporta foarte bine sub machiaj ba chiar la aplicare adera mai bine fondul de ten. Prin preajma pranzului zona T incepe sa luceasca dar asa mi se intampla mereu cu orice as aplica. Nici n-am observat sa scurteze durata de viata a machiajului.

Pe aceeasi tema: Crema asiatica cu SPF50

crema protectie solara 50

 

Ingrediente

 

crema factor protectie solara 50

Fiind o crema cu filtre chimice nu are cele mai prietenoase ingrediente. In afara de parfumul de la finalul listei, ma cam deranjeaza prezenta homosalate-ului. Acesta poate provoca dezechilibre hormonale. Dar cum este prezent in marea majoritate a cremelor de protectie solara e greu de evitat.

Totusi voi face cateva cercetari poate gasesc vreo crema asiatica cu SPF si cu ingrediente ok.

Voi ati incercat aceasta crema? Cum v-ati inteles cu ea?

 

Surse: unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *