recenzie cacharel noa
Parfumuri

Un parfum de primavara: Noa de la Cacharel – recenzie

Eu iubesc parfumul Noa de la Cacharel si il vad potrivit primavara si mireselor. Desi poate fi purtat zilnic in anotimpurile calde il asociez cu rochia alba de mireasa, cu voalurile si dantela. Este un parfum pudrat, floral si curat. Daca ar fi sa-l personific, eu il vad ca o pustoaica cu tenul alb si fin, imbracata intr-o rochie lunga de matase care roseste la complimente.

Parfum Noa de la Cacharel – review

parfum noa cacharel

Pentru mine acest parfum este special pentru ca l-am purtat in ziua nuntii. Am stiut de cand l-am mirosit ca el va fi alesul in ziua cea mare si acum cred acelasi lucru. Nunta noastra a fost in Octombrie si a plouat pana seara. Dar Noa tot a stiut sa se faca prezent chiar si pe o zi racoroasa fara sa deranjeze.

Dintre notele descrise de fragrantica eu reusesc sa disting doar moscul si florile. Lasand notele la o parte, eu il consider un parfum cuminte dar care vrea sa fie descoperit. La inceput e doar flori si mosc ca mai tarziu sa devina usor intepator, piperat. Insa chiar si asa, nu va fi strident.

parfum noa cacharel review

Singurul minus pe care i l-am gasit este longevitatea redusa. Insa eu iubesc prea mult Noa de la Cacharel asa ca il iert.

Stiu ca multa lume il considera banal asa ca daca sunteti adeptele parfumurilor tari, orientale, vanilate este posibil sa fiti dezamagite de Noa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *